LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj u tijeku

Osmisli logotip za Mjesec hrvatske knjige i osvoji vrijednu nagradu

Može se prijaviti i više od jednog prijedloga logotipa, a autor odabranog dizajna logotipa dobit će novčanu nagradu u neto iznosu 700 eura.

Može se prijaviti i više od jednog prijedloga logotipa, a autor odabranog dizajna logotipa dobit će novčanu nagradu u neto iznosu 700 eura.

Otvoren je natječaj za dizajn logotipa za Mjesec hrvatske knjige (MHK), nacionalne manifestacije koja raznovrsnim i mnogobrojnim programima ukazuje na važnost knjige te promiče kulturu čitanja i pisanja. Na natječaj se mogu prijaviti sve zainteresirane punoljetne fizičke i pravne osobe s prebivalištem i boravištem na području Republike Hrvatske. Može se prijaviti i više od jednog prijedloga logotipa, a autor odabranog dizajna logotipa dobit će novčanu nagradu u neto iznosu 700 eura.

Otvori vrata svojoj umjetničkoj karijeri: prilika za kreativne studente umjetnike


Dizajn logotipa mora biti originalni rad prijavitelja pa prijavitelj prijavom na natječaj jamči da dizajn dosad nije javno objavljivan. Logotip mora biti povezan sa svrhom, ciljevima i zadacima manifestacije, mora sadržavati akronim MHK te mora biti prilagođen za primjenu u tisku, na digitalnim medijima i različitim promotivnim materijalima. Potrebno je dostaviti sve varijante logotipa u vektorskom i PDF formatu, a popratnu dokumentaciju u PDF formatu. Rok za dostavu radova je 12. lipnja 2024. godine pa se prijave dostavljene nakon tog roka neće se razmatrati.

Želite se dodatno angažirati i steći vrijedno iskustvo? Prijavite se za demonstratora na Pravu


Prijedloge vizualnog identiteta isključivo treba slati na adresu elektroničke pošte mhk.natjecaj@kgz.hr s naznakom predmeta „Prijava na Natječaj za logotip manifestacije Mjesec hrvatske knjige“. Obavijest o odabiru bit će javno objavljena na mrežnim stranicama Mjeseca hrvatske knjige.

IZVOR: MJESEC HRVATSKE KNJIGE
FOTO: UNSPLASH