LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Iskustvo studiranja

Osječko sveučilište provodi veliku anketu u svrhu poboljšanja kvalitete studiranja

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku provodi jedinstvenu sveučilišnu anketu koju studenti mogu ispuniti prijavom pomoću svojega AAI identiteta.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku provodi jedinstvenu sveučilišnu anketu koju studenti mogu ispuniti prijavom pomoću svojega AAI identiteta.

S akademskom godinom poput ove teško da se itko do sada susreo. Studenti su bačeni u virtualni svijet i u vrlo kratkom roku morali su se prilagoditi nastavi na daljinu. Kako i koliko je kvalitetno ona bila organizirana na osječkom sveučilištu, imaju priliku otkriti u anketi aktivnoj od 1. rujna od 8 sati.

Anketu je moguće pokrenuti na linku pomoću AAI elektroničkog identiteta s istim podacima kao za ISVU studomat. Moguće je ispunjavati u više navrata i ponovno se prijaviti istim podatcima. 

Nakon što ispune anketne obrasce za sve nastavnike i suradnike, studenti će moći samostalno ispisati potvrdu koju će, uz ostale dokumente, priložiti pri upisu u višu godinu studija i završetak studija.
– Za kolegije čija se nastava održavala u parnim semestrima (za vrijeme karantene zbog COVID-a 19) pitanja se odnose na kvalitetu predavanja na daljinu, ponuđenih sadržaja u elektroničkom obliku te kvalitetu komunikacije. – stoji na stranici Sveučilišta.
Anketa je u potpunosti anonimna, a svrha je poboljšanje kvalitete studiranja na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Za sve poteškoće, primjedbe ili pitanja obratite se na dtrampus@unios.hr.
FOTO: WIKIPEDIA