LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SC Osijek

Osječka menza „Gaudeamus” ponovno radi vikendom; studenti zadovoljni

S obzirom na veliki broj žalbi studenata zbog prestanka rada subotom i nedjeljom, popularni osječki restoran Gaudeamus ponovno počinje raditi tim danima. Restorani Istarska i Campus rade po uobičajenom radnom vremenu.

S obzirom na veliki broj žalbi studenata zbog prestanka rada subotom i nedjeljom, popularni osječki restoran Gaudeamus ponovno počinje raditi tim danima. Restorani Istarska i Campus rade po uobičajenom radnom vremenu.

Osječki su studenti prije mjesec dana bili primorani suočiti se s tužnom činjenicom da je Gaudeamus, jedan od najposjećenijih studentskih restorana te najbližih studentskom domu, vikendom odlučio zatvoriti svoja vrata. Također, bilo je izmijenjeno i radno vrijeme tijekom tjedna kada je restoran radio od 12 do 20 sati, a posljednje su se narudžbe primale do 19:30 sati. Takva je odluka izazvala različite reakcije među studentima, o čemu su i sami govorili, a uglavnom se radilo o nezadovoljstvu zbog njezina donošenja. 

Iako je restoran Istarska radio po uobičajenom radnom vremenu, mnogobrojni su studenti bili nezadovoljni ovom naglom promjenom jer su upravo u Gaudeamus odlazili jesti vikendom, ali i u jutarnjim i večernjim satima tijekom tjedna. Ujutro bi čekali i do pola sata prije nego se restoran otvori, a navečer bi požurivali pojesti svoj obrok jer su do 20 sati svi morali napustiti prostor restorana.

Stoga je odlučeno da se od 3. travnja nastavi raditi po novom, odnosno starom radnom vremenu restorana Gaudeamus. Naime, ova će popularna menza preko tjedna raditi od 9 do 21 sat, a subotom i nedjeljom od 12:30 do 19:30 sati, s time da će se narudžbe u oba slučaja primati do posljednjih 30 minuta prije zatvaranja.

Provjerite kako će studentski restorani u Puli raditi ovih blagdana


Restoran Istarska vikendom radi od 11:30 do 19 sati, ali samo u vrijeme posluživanja ručka i večere. Campus će vikendom, kao i inače, biti zatvoren.

IZVOR: STUCOS.UNIOS.HR
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR