LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studiranje u inozemstvu

Olympia summer academy 2014.

Olympia summer academy 2014. bit će održana od 12. do 23. srpnja 2014. godine na Međunarodnoj olimpijskoj akademiji u Antičkoj Olimpiji (Grčka).

Olympia summer academy 2014. bit će održana od 12. do 23. srpnja 2014. godine na Međunarodnoj olimpijskoj akademiji u Antičkoj Olimpiji (Grčka).

tuOlympia summer academy 2014, iz područja Politike i Međunarodnih studija, bit će održana od 12. do 23. srpnja 2014. godine na  Međunarodnoj olimpijskoj akademiji u Antičkoj Olimpiji (Grčka).

Ljetna akademija prvi je put organizirana 2002. godine i tijekom svih ovih godina postojanja program je stekao zavidnu reputaciju i to ne samo zbog visokog međunarodnog standarda, već zbog posebnog identiteta koji spaja efikasnu akademsku razmjenu s prijateljstvom, čime se sudionicima daje mogućnost multikulturalnog akademskog iskustva. Akademija svake godine okuplja oko 100 diplomaca, stručnjaka i profesora iz više od 30 zemalja svijeta. 

Ljetna akademija sadrži sljedeće programe:

-Sukob i političko nasilje

-Terorizam i antiterorizam

-Religija i politika

-Ekonomski razvoj i inkluzivni biznis

-Pomorska sigurnost

-Povijest  i filozofija

-Analiza političkog rizika

Ciljevi su akademije ispitati navedena područja i postići nova istraživačka dostignuća, stvoriti forum za visoko kvalitetni akademski rad te pružiti mogućnost za stvaranje i povezivanje mreža obrazovne suradnje.

Prijava za akademiju treba sadržavati:

-popunjen prijavni obrazac

-kopiju životopisa 

-pismo preporuke

Također, svi kandidati trebaju imati izvrsno znanje engleskog jezika.

Prvi rok za prijave i financijsku pomoć je 31. ožujka 2014. godine. Imena primljenih kandidata bit će poznata 4. travnja iste godine

Redovni rok za prijavu je 25. travnja tekuće godine, a imena sudionika bit će poznata 2. svibnja.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite sa prijavom. Dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici

FOTO: VIMEO