LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Formula Student Alpe Adria

Oktanski spektakl stiže u Veliku Goricu

Više od 1500 mladih inovatora iz 25 zemalja svijeta, s četiriju kontinenata predstavit će svoje trkaće bolide nalik onima iz Formule 1.

Više od 1500 mladih inovatora iz 25 zemalja svijeta, s četiriju kontinenata predstavit će svoje trkaće bolide nalik onima iz Formule 1.

Studentsko natjecanje Formula Student Alpe Adria održava se od 21. do 26. kolovoza u Velikoj Gorici.

Više od 1500 mladih inovatora iz 25 zemalja svijeta, s četiriju kontinenata predstavit će svoje trkaće bolide nalik onima iz Formule 1 u Mičevcu na testnom poligonu tvrtke Rimac. Studenti će za vrijeme natjecanja biti smješteni u prostoru Nogometnog kluba Kurilovec.
 

Radi se o jednom od najvećih tehnološko-sportskih događaja u ovom jugoistočnom dijelu Europe gdje ćemo moći vidjeti nevjerojatna vozila koja studenti zapravo sami izrađuju, a to su vozila s jednim od najbržih ubrzanja na svijetu. Pozivam sve koji žele vidjeti budućnost svjetske automobilske, ali i trkaće industrije, da dođu u Mičevec i da vide o čemu se tu radi. – rekao je predsjednik udruge Formula Student Alpe Adria Tibor Kezelj. 


Formula Student Alpe Adria nezaboravan je adrenalinski doživljaj, a ako maštate o posjeti utrke Formule 1, posjetite Veliku Goricu i doživite ovaj oktanski spektakl. Možda ćete baš na stazi u Mičevcu vidjeti novog Hamiltona, Vettela ili Schumachera.
FOTO: FORMULA STUDENT ALPE ADRIA SCREENSHOT