LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Od ideje do gotovog proizvoda

Održavaju se treći po redu i-Daysi; pobjednicima vrijedne nagrade

Tema ovogodišnjih i-Daysa je „Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva”, a tri tima koja ponude najbolja rješenja očekuju vrijedne nagrade.

Tema ovogodišnjih i-Daysa je „Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva”, a tri tima koja ponude najbolja rješenja očekuju vrijedne nagrade.

Uskoro se održavaju treći po redu EIT Health i-Days na kojima će se učiti kako od ideje doći do gotovog proizvoda. Ovaj program za cilj ima provesti inovacije u zdravstvu, a ciljna su mu skupina studenti.

Na i-Daysima svaki pojedinac imati priliku surađivati s drugim studentima iz različitih područja te će uz budno oko i stručno znanje mentora pokušati pronaći rješenja nekih zdravstvenih izazova.

Ovogodišnji i-Days održat će se online, a sastojat će se od motivacijskog događaja koji će se odviti 18. listopada od 14:00 do 16:00 sati te natjecanja koje će trajati četiri dana: 25, 26, 27. i 29. listopada.

Na motivacijskom događaju moći će se čuti malo više o temi i ideji samih i-Daysa, a sudjelovanje na ovom događaju nije uvjet za sudjelovanje u natjecanju.

Natjecanje će svojim formatom načelno nalikovati hackatonu. Na njemu će se naučiti prepoznati problem, ispravno pristupiti njegovom rješavanju te stvoriti proizvod, a onda se pozabaviti i načinima na koji taj proizvod predstaviti investitorima te kako od proizvoda stvoriti uspješni poslovni model.

Tema ovogodišnjih i‑Daysa nosi naziv Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva.

Rješenja će ocjenjivati stručni žiri, a tri najbolja tima očekuju vrijedne nagrade. Pobjednički tim bit će nagrađen i sudjelovanjem na Winners’ Eventu, koji će se održati 27. studenog, također online, a gdje će se spomenuti imati prilike natjecati protiv pobjedničkih timova iz drugih država. Osim toga, pobjednici će dobiti i podršku za daljnji razvoj svojih ideja te mogućnost uključivanja u EIT Health mrežu.

Za motivacijski događaj može se prijaviti putem sljedeće forme, dok su prijave za samo natjecanje su moguće putem poveznice.

Za bilo kakva pitanja moguće je poslati poruku elektroničke pošte na adresu iday@unizg.hr, a više o svemu moguće je pronaći na stranicama FOI-a.

FOTO: PIXABAY