LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski Centar Zagreb

Odlične vijesti za stanare studentskih domova: omogućena online kupovina žetona za praonicu

Omogućena je kupnja vaučera za žetone praonica rublja u studentskim naseljima Stjepan Radić i Cvjetno naselje online putem, a student stanar studentskog naselja vrši kupnju putem svog AAI korisničkog profila.

Omogućena je kupnja vaučera za žetone praonica rublja u studentskim naseljima Stjepan Radić i Cvjetno naselje online putem, a student stanar studentskog naselja vrši kupnju putem svog AAI korisničkog profila.

Studentski centar u Zagrebu objavio je sjajnu vijest za stanare studentskih domova Cvjetno naselje i Stjepan Radić gdje je od sada online moguće kupiti žetone za praonicu rublja, a studenti mogu izvršiti kupnju putem svog AAI korisničkog profila.
 


VEZANO: Započinje provedba redovnog prijediplomskog studija japanologije na Filozofskom fakultetu


 

Postupak plaćanja

 

Za kupnju vaučera za žetone studenti se trebaju prijaviti na svoj osobni AAI profil te u izborniku odabrati opciju Naplata vaučera za žetone. Zatim pri otvaranju izbornika treba kliknuti Plaćanje vaučera za žetone, a onda odabrati vrstu žetona (pranje/sušenje) i broj komada.

Pritiskom na Novi dodajete drugu vrstu žetona (ukoliko ste izabrali pranje, pritiskom na Novi možete odabrati žeton za sušenje) i broj komada.

Odabirom na opciju Plaćanje otvoriti će se prozor gdje je je naveden iznos vašeg računa te suglasnost s uvjetima plaćanja i izjava o zaštiti osobnih podataka SCZG. Ukoliko je iznos točan i slažete se s navedenim potrebno je izabrati U redu ili, u protivnom, izabrati opciju Odustani koja će vas vratiti na odabir usluga, detaljno objašnjavaju postupak iz SC Zagreb.

 

Kako platiti uslugu?

 

Nakon što ste odabrali opciju U redu, program će vas prebaciti na sustav plaćanja WSPay u koji je potrebno unijeti osobne podatke vlasnika kartice i podatke o kartici s kojom ćete vršiti plaćanje vaučera te odabrati Izvrši plaćanje. Nakon toga potrebno je autorizirati transakciju, a ponovnim ulaskom u vaš AAI profil možete pregledati sve plaćene vaučere.

Na kraju je potrebno kupljeni vaučer koji želite iskoristiti dohvatiti te preuzeti QR kod koji je potrebno pokazati djelatniku u praonici kako bi uspješno preuzeli žeton za uslugu koju ste platili.

FOTO: SC Zagreb; Primjer QR koda za kupljeni vaučer

 

Više informacija pročitajte na poveznici.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA