LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ocijeni spizu i nagrada je blizu

Ocjenjivanjem hrane u menzi do bogatih nagrada

Podijeljene su bogate nagrade najmarljivijim ocjenjivačima studentske hrane.

Podijeljene su bogate nagrade najmarljivijim ocjenjivačima studentske hrane.

Sedam su mjeseci studenti Sveučilišta u Splitu vrijedno ocjenjivali pojedenu hranu u restoranima studentske prehrane i na taj način sudjelovali u nagradnoj igri Ocijeni spizu i nagrada je blizu. Organizator nagradne igre je Studentski centar Split, a cilj je bio motivirati studente da što sadržajnije i češće komentiraju hranu kako bi se dobila što kvalitetnija povratna informacija o njezinoj kvaliteti, stoji na stranicama Sveučilišta u Splitu.
 
VEZANO: Redoviti posjetitelji splitskih menzi mogu osvojiti nagrade u vrijednosti od 50 000 kuna!

Proces sudjelovanja je bio jednostavan i studentima je oduzimao minutu vremena, jer se cijeli postupak odvijao preko mobilne aplikacije UNISpoT. Dodjeljivane su mjesečne nagrade, o kojima više možete pročitati ovdje, u tri kategorije: najkorisniji ocjenjivač, najaktivniji student i račun s najviše proizvoda, i nakon sedam mjeseci igre i vrijednog skupljanja bodova proglašeni su konačni pobjednici.

Fundus nagrada je bio bogat, od električnog romobila, bicikla i laptopa pa sve do soundbox zvučnika, plaćenog tečaja za B kategoriju u autoškoli i 3 noćenja u Dubrovniku, Puli ili Varaždinu. Nema sumnje da se pokoja izdvojena minuta dnevno za ocjenjivanje isplatila.
FOTO: STUDENTSKI.HR