LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SD Stjepan Radić i Cvjetno naselje

Obnova studentskih domova započinje 18. kolovoza

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavio je kako će službeno potpisivanje ugovora s izvođačima radova te sam početak radova obnove studentskih domova biti 18. kolovoza u 13 sati.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavio je kako će službeno potpisivanje ugovora s izvođačima radova te sam početak radova obnove studentskih domova biti 18. kolovoza u 13 sati.

Na Facebook stranici Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavljeno je kako će službeno potpisivanje ugovora s izvođačima radova te sam početak obnove studentskih domova biti 18. kolovoza u 13 sati u prostorima SD Stjepan Radić.

Također su napomenuli kako mole za strpljenje i razumijevanje u mjesecima obnove jer će nakon toga svi imati suvremeno opremljen smještaj.

Osim toga, naglasili su kako se studenti mogu javiti putem maila: studentski.zbor@gmail.com ukoliko primjete da postoje nekakve nepravilnosti prilikom obnove.

Podsjetimo, sanacijski upravitelj Studentskog centra Pejo Pavlović, nakon donesene Odluke o poništenju postupka javne nabave sredinom srpnja, naglasio je kako to poništenje neće drastično pomaknuti rokove, jer postoje zakonski okviri koji dopuštaju ponavljanje postupka.

Tada i je bilo rečeno kako će ova 285 milijuna vrijedna obnova studentskih domova Stjepan Radić i Cvjetno naselje početi "možda krajem kolovoza". Najprije je najavljeno kako će s obnovom započeti 15. srpnja, a u tom bi se slučaju studenti u svoje studentske sobe mogli useliti već tijekom studenog.

Ružica Rajšić iz Studentskog centra naglasila je još tijekom lipnja da studenti koji putem natječaja dobiju studentski dom ostvaruju pravo na financijsku podršku.

- Studenti će morati naći načina da osiguraju sebi smještaj. Oni koji ostvare prava za boravak u domu koji se obnavlja i odu privremeno živjeti u stan, dobit će preko tekućeg računa 400 kuna mjesečno dok se ne usele u dom. Pravo na isplatu ostvaruju bez posebne dokumentacije. - rekla je Rajšić.