LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Inovacije u obrazovanju

Obilježava se 7. Sveučilišni dan kvalitete na Sveučilištu u Zagrebu

Na ovom događaju razgovarat će se o inovacijama u visokom obrazovanju, ali i o izazovima s pri održavanju sustava kvalitete na Sveučilištu.

Na ovom događaju razgovarat će se o inovacijama u visokom obrazovanju, ali i o izazovima s pri održavanju sustava kvalitete na Sveučilištu.

Sveučilište u Zagrebu, ali i cijelu akademsku zajednicu u Hrvatskoj, proteklih nekoliko tjedana pogodio je niz afera. Ipak, na zagrebačkom Sveučilištu žele pokazati i primjere dobre prakse, stoga će u četvrtak 30. studenoga 2023. od 9.30 do 14 sati održati sedmi Sveučilišni dan kvalitete.

Obilježit će se pod nazivom „Umrežavanjem do kvalitete: Sinergija izvrsnosti Sveučilišta u Zagrebu“ te će se održati u zgradi Regionalnoga centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe, Ulica Radoslava Cimermana 88, Zagreb – SEECEL, A1.
 

 


VEZANO: Prohić još uvijek nije dobio otkaz: Vijeće ADU-a traži očitovanje dekana


 

„Cilj događanja je govoriti o inovacijama u sustavu osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju i znanosti te novim tendencijama cjeloživotnoga obrazovanja. Također, raspravljat će se o izazovima i prilikama u sustavu osiguravanja kvalitete na Sveučilištu, promovirati primjere dobre prakse naših sastavnica te predstaviti sveučilišne akte u pripremi kao odgovor na zakonodavne promjene i europske trendove u visokom obrazovanju.“ – stoji u objavi Sveučilišta.


Događanje će otvoriti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, a gostovat će i mr. sc. Loredana Maravić, načelnica Sektora za razvoj visokog obrazovanja u Ministarstvu znanosti i obrazovanja te dr. sc. Irena Petrušić, zamjenica ravnateljice Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

FOTO: STUDENTSKI.HR/PRIVATNI ARHIV, ANA KOLINGER