LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Agronomski fakultet Zagreb

O održivom razvoju i visokoškolskim ustanovama na ICA-Edu kolokviju

Cijenjeni stručnjaci s europskih sveučilišta dolaze na ICA Edu kolokvij koji će se održati na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.

Cijenjeni stručnjaci s europskih sveučilišta dolaze na ICA Edu kolokvij koji će se održati na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.

Agronomski fakultet će od 13. do 14. lipnja  preuzeti ulogu domaćina međunarodnog skupa ICA Edu.

Organizator skupa je neprofitna organizacija ICA Edu (Association for European Life Science Universities) koja se bavi unaprjeđenjem i promicanjem visokoga obrazovanja i istraživanja u agronomskim i srodnim znanostima. Na skupu će se moći čuti izlaganja cijenjenih stručnjaka iz cijele Europe.

Tako će kao uvodni izlagači sudjelovati prof. David A. Knauft, prof. Georg Gratzer i prof. Arjen Wals. Izlaganje će održati i predstavnici nekoliko EU projekata i mreža koji se bave postizanjem ciljeva održivog razvoja u visokoškolskim ustanovama i odgovornim istraživanjem, a sudjelovat će i predstavnici velikog broja EU sveučilišta.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavni obrazac najkasnije do 31. svibnja koji se nalazi na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu, gdje možete pronaći više detalja o događaju.

FOTO: PIXABAY