LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Nova medijska platforma Kišobran obilježava mjesec dana rada

Prva generacija studenata novinara nove medijske platforme Sveučilišta u Rijeci imat će svoje predstavljanje u petak, 28. siječnja, u 19 sati u OKC Palach.

Prva generacija studenata novinara nove medijske platforme Sveučilišta u Rijeci imat će svoje predstavljanje u petak, 28. siječnja, u 19 sati u OKC Palach.

Dana 21. prosinca 2018. godine medijska platforma Sveučilišta u Rijeci pod nazivom Kišobran započela je sa svojim radom. Mjesec dana rada i prvu generaciju studenata novinara predstavit će u petak, 25. siječnja, u 19 sati. S glavnom urednicom Kišobrana razgovarali smo kada je projekt pušten u javnost, a članak možete pronaći na poveznici

Omladinski kulturni centar Palach postat će meka za zaljubljenike u novinarstvo i za sve koji imaju želje postati dijelom novinarskog svijeta. Na samom događaju studenti prve generacije koji su tijekom zimskog semestra akademske godine 2018/2019. pripremali sadržaj za portal Kišobran podijelit će svoja iskustva. 

Razgovarali smo s urednicom studentske platforme Frankom Blažić koja je istaknula: 

– Moći će se nastaviti razgovor s timom Kišobrana u opuštenoj atmosferi, kao i saznati načine za uključenje jer svi studenti Sveučilišta u Rijeci mogu postati dio redakcije od nadolazećeg semestra!

Nakon uvoda i razgovora s članovima portala, pripremljen je glazbeni program te je predviđeno trajanje eventa sve do 23 sata. Ukoliko ste u potrazi za ugodnim završetkom radnog tjedna ili idealnim početkom noćnog izlaska, odlazak na predstavljanje Kišobrana donosi vam upravo ono što tražite. Detalje o samom događaju možete pronaći na poveznici

FOTO: PIXABAY