LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Egzotična kuhinja

Nepozvani gost na ručku u studentskoj menzi SC Savska: studenti uočili miša, ali to nije bilo najgore što su vidjeli

Studenti su ovaj zgražajući prizor uspjeli uhvatiti kamerom.

Studenti su ovaj zgražajući prizor uspjeli uhvatiti kamerom.

Danas se na ručku u studentskoj menzi restorana Savska pojavio i nepozvani gost. Studenti su bili na pola tanjura kada su u kutu uočili miša. Nije Ratatouille, ali skoro. Ono što je slijedilo bilo je jednako iznenađujuće.
 

„Par minuta nakon što su studenti zamijetili miša, došao je zaposlenik restorana te s metlom i nogom ubio miša na tom mjestu gdje se miš nalazio, pred svima nama“, rekla je zgrožena studentica.


Studenti su ovaj zgražajući prizor uspjeli uhvatiti kamerom.
 

@studentski.hr U menzi SC Savska pojavio se miš, za kojeg se u kratkom roku pobrinuo zaposlenik restorana #fyp #foryou #foryoupage #menza #studentskihr #studentskamenza #miš ♬ original sound - Studentski.hr

Higijenski uvjeti opet upitni


Nakon razno raznih „egzotičnih začina“ poput dlaka, kukaca ili kovanica koje su studenti nalazili u svojim jelima, pojava miša u restoranu dodatno dovodi u pitanje higijenske uvjete zagrebačkih studentskih menzi.
 

„Inače sam studentica i redovito jedem tamo te bih apelirala nadležne da poduzmu nešto po pitanju higijene u restoranu“, dodaje studentica.


Pitali smo Upravu Studentskog centra Zagreb kako će postupiti u ovoj situaciji te hoće li se restoran zatvoriti jer miševi rijetko kada dolaze sami.
 

„S obzirom kako se nalazimo u godišnjem dobu kada je prirodna migracija štetnika, glodavaca u zatvorene prostorije, Studentski centar u Zagrebu redovito provodi sve mjere deratizacije. Zbog djelovanja deratizacijskog stresa, štetnik koji je danas uočen u restoranu Savska, linija desno, a radi se najvjerojatnije o mišu koji je bio omamljen te je pokušavao pobjeći u konzumni dio, nakon čega su ga djelatnici SC-a uklonili", odgovaraju iz Studentskog centra.

 

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA