LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Present&Represent projekt

Nauči pokrenuti vlastiti start-up i baci se u poduzetničke vode

Gosti predavači izumiteljice su „Teddy The Guardian“ medvjedića te zaposlenici Core Incubatora.

Gosti predavači izumiteljice su „Teddy The Guardian“ medvjedića te zaposlenici Core Incubatora.

Želiš se istaknuti u silnoj masi studenata i kad za to dođe prilika, ugrabiti posao o kojem si uvijek sanjao/la?

Studiranje nije samo učenje, studiranje je cjelokupni proces pripreme za poslovni svijet i razvijanje na osobnoj i profesionalnoj razini.

ESTIEM LG ZAGREB poziva te da se priključiš njihovu projektu Present&Represent i naučiš pokrenuti vlastiti start-up te kreneš u poduzetničke vode. 

Dođi 29. travnja u 12 sati na Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i saznaj iz prve ruke kako su Josipa Majić i Ana Burica razvile pametnog medvjedića – „Teddy The Guardian“ koji je postao apsolutni hit na svjetskom tržištu.

Core Incubator kombinacija je anđela investitora i poduzetničkog inkubatora. On radi na promjenama u hrvatskoj poduzetničkoj sceni, investira u perspektivne ideje i projekte te konkretno pomaže u realizaciji istih. Ako želiš naučiti nešto od iskusnih predavača iz Core Incubatora, dođi na predavanje 5. svibnja u 12 sati na Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Pobrini se da tvoj profesionalni put ide pravim tijekom! Nemoj ništa prepuštati slučaju i nauči sve tajne i trikove od iskusnih i uspješnih poduzetnika! Studiranje se bliži kraju i uskoro ćeš sjediti u nekom uredu na razgovoru za posao. Kako će taj razgovor završiti, ovisi samo o tebi. Pojavi se na predavanjima i izgradi temelje za start jedne uspješne poslovne karijere!

FOTO: ESTIEM LG ZAGREB