LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nastava za vrijeme koronavirusa

Nastava i ispiti na slavonskim veleučilištima uglavnom i dalje online!

Veleučilišta u Požegi, Slavonskom Brodu i Vukovaru obavijestila su studente o daljnjoj organizaciji ispita i nastave.

Veleučilišta u Požegi, Slavonskom Brodu i Vukovaru obavijestila su studente o daljnjoj organizaciji ispita i nastave.

Neka slavonska veleučilišta već su informirala studente o daljnjem održavanju nastave i održavanju ispita. Istražili smo kako će dalje teći nastava na veleučilištima u Požegi, Slavonskom Brodu i Vukovaru.
Vezano: Online nastava na slavonskim veleučilištima bez većih problema – kolokviji, obrane i praktična nastava
Veleučilište u Požegi 

Iz Požege su obavijestili studente da će se u lipnju nadoknaditi izgubljeni ožujski ispitni rok, o čemu će studenti biti naknadno obaviješteni, dok su o online ispitnim rokovima za svibanj studenti do sada već zasigurno obaviješteni. Studenti bi, prema obavijesti Veleučilišta, o provedbi i načinu online ispita trebali biti obaviješteni od predmetnih nastavnika.

Veleučilište u Slavonskom Brodu

Ovo je Veleučilište prije dva dana obavijestilo svoje studente da će se nastava do kraja provoditi online, ali svojim studentima ponudili su mogućnost da ispite polažu online ili na Veleučilištu. Isto tako mogu i braniti završne radove. Na stranici Veleučilišta mogu se pronaći datumi održavanja ispitnih rokova, koji kreću od ponedjeljka, 18. svibnja. Detaljne upute o provedbi ispita na Veleučilištu dostupne su na poveznici.

Referada i knjižnica otvorene su za studente, no i dalje se potiče da se što je više moguće toga obavlja elektronički. Na taj će se način održati i  izbori za predstavnike Studentskog zbora Veleučilišta. 

Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru

S Veleučilišta su obavijestili studente da će se nastava u skladu s preporukama HZJZ-a do kraja održavati na daljinu.
 – Velike pohvale svima za dosadašnji trud i rad, te za pridržavanje preporuka nadležnih institucija. Cilj nam je i dalje pružiti vam najbolju moguću uslugu, u skladu s izvanrednim okolnostima. Sve studente pozivamo da aktivno prate nastavu koristeći se on-line platformama, te budu u stalnoj komunikaciji s nastavnicima i mentorima. Obvezno poštujte upute nadležnih službi jer smo svi odgovorni za sprječavanje daljnjeg širenja virusa.
FOTO: FRANO JERKAN/STUDENTSKI.HR