LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uspjeh studenta

Nakon što je u prošlotjednoj emisiji “Milijunaša” došao do 125 000 kuna, student strojarstva na kraju otišao kući s 32 000 kuna

Nakon što je briljirao u prošlotjednoj emisiji “Milijunaša”, nastup studenta strojarstva u ovotjednoj je epizodi trajao nešto kraće.

Nakon što je briljirao u prošlotjednoj emisiji “Milijunaša”, nastup studenta strojarstva u ovotjednoj je epizodi trajao nešto kraće.

Kada je u prošlotjednoj epizodi Milijunaša Pavao Banić, student treće godine strojarstva na zagrebačkome FSB-u, briljantnom igrom došao do 125 000 kuna iskoristivši samo jedan džoker, svi smo mislili da će u ovotjednoj doći do milijun kuna. No, život ponekad piše romane, a sastavljači pitanja u Milijunašu ponekad sastavljaju pitanja na koja ne znamo odgovore. 

Tako Pavao Banić nije znao koji se metal nalazi u sastavu vitamina B12. Kad je shvatio da ne zna odgovor, iskoristio je džoker Pitaj publiku, no pitanje je zbunilo i publiku koja je od ponuđenih odgovora izabrala cink. Međutim, točan odgovor bio je kobalt, a Pavao je, umjesto da je došao do 250 000 kn, otišao kući s 32 000 kn. Ipak, iznos od 32 000 kuna visok je iznos koji će, vjerujemo, dobro doći studentskome budžetu. 

Publika, a posebno voditelj Tarik Filipović, srdačno su ispratili dvadesetjednogodišnjega studenta, a njegov odličan nastup i znanje mnogima će ostati u sjećanju jednako kao što će Pavlu, vjerujemo, ostati u sjećanju da se u vitaminu B12 nalazi kobalt.

FOTO: YOUTUBE / SCREENSHOT