LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poziv mladima

Mladi se mogu prijaviti na znanstveno natjecanje Brain Bee; pobjednik ide u Ameriku

Ako imate između 13 i 19 godina i zanima vas psihologija i neuroznanost, prijavite se na međunarodno natjecanje Brain Bee koje organizira udruga Neuro_Nada.

Ako imate između 13 i 19 godina i zanima vas psihologija i neuroznanost, prijavite se na međunarodno natjecanje Brain Bee koje organizira udruga Neuro_Nada.

Organizacija Neuro_Nada okuplja studente i srednjoškolce zainteresirane za neuroznanost i psihologiju te sljedeće godine organizira znanstveno natjecanje Brain Bee. U ovoj fazi organizacija prikuplja made s iskustvom i znanjem iz područja neuroznanosti i psihologije kako bi pomogli u kreiranju pitanja za natjecanje.

Što je Brain Bee?

Brain Bee je međunarodno natjecanje koje testira znanje studenata o neuroznanosti i psihologiji te organizira interaktivna predavanja iz ovih područja. Ovo je natjecanje idealna prilika mladim znanstvenicima i zainteresiranima za spomenuta područja da upoznaju druge entuzijaste i profesionalce. 

U ovome trenutku čak 75 zemalja i više od 25 tisuća učenika sudjeluje u ovogodišnjem međunarodnom natjecanju Brain Bee. Pobjednik ovoga natjecanja u Republici Hrvatskoj nastavit će predstavljati našu zemlju na međunarodnom natjecanju koje se održava na sveučilištima širom svijeta svake godine. 

Uvjeti sudjelovanja

Sudionici u sljedećoj godini moraju imati između 13 i 19 godina te moraju imati mogućnost sudjelovati na natjecanju u ožujku sljedeće godine u Zagrebu. Pobjednik će dobiti pehar, zajedno sa stipendijom za plaćanje putnih troškova do međunarodnog natjecanja u San Diegu, SAD! ​Registracija se zatvara 20. veljače 2021, tri tjedna prije Međunarodnog tjedna mozga, tijekom kojeg će se natjecanje najvjerojatnije održavati.

Čime se bavi organizacija Neuro_Nada?

Ova studentska organizacija koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnoga zdravlja i promicanja javnoga obrazovanja o neuroznanosti do sada je radila na nekoliko zanimljivih projekata, od kojih ističemo stvaranje bloga koji na privlačan način objašnjava istraživanja neuroznanosti u Hrvatskoj i Europskoj uniji.

Više saznajte ovdje, a za natjecanje se možete prijaviti na poveznici.
FOTO: PIXABAY