LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ulaganje u profesiju

„Maraton karijera” uspješne bivše studente vraća na fakultete – za katedru

Kako se na najbolji način ostvariti u onome u što ste godinama ulagali – svojoj profesiji, pokazat će vam dobro poznata lica.

Kako se na najbolji način ostvariti u onome u što ste godinama ulagali – svojoj profesiji, pokazat će vam dobro poznata lica.

U travnju i svibnju 2018. godine udruga Studentski informativni kutak, čiji je nagrađivani projekt portal Studentski.hr postao središnje informativno mjesto za studente i mlade, organizira novi projekt pod nazivom Maraton karijera. Održat će se u periodu od 9. travnja do 31. svibnja 2018. godine

Maraton karijera na pet će fakulteta ugostiti mlade poduzetnike i uspješnike iz određenih tvrtki i sa zanimljivih drugačijih radnih mjesta koji su svoju profesionalnu karijeru ostvarili upravo ondje gdje gostuju – na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Fakultetu političkih znanosti, Filozofskom fakultetu, Prirodoslovno-matematičkom fakultetu i Ekonomskom fakultetu. Riječ je o seriji predavanja i panel-raspravi pod nazivom Kako do cilja u poslovnoj utrci na hrvatskom tržištu rada?, nakon koje će se gosti predavači i svi zainteresirani okupiti na kratkom business networkingu. Studente ujedno očekuju i dodatna iznenađenja svakog dana održavanja projekta.

Stručnjaci će, dakle, svoja različita područja djelatnosti približiti zainteresiranim posjetiteljima kroz gostujuća predavanja na fakultetima, predstaviti im vlastitu priču i put do karijere, upoznati ih s razvojem vlastitih ideja te objasniti koje ih prednosti i zamke očekuju na tržištu rada nakon fakulteta. Upoznavanjem mladih poduzetnika i karijerista, studenti će dobiti i preporuke o daljnjim koracima, važnosti prakse, rada tijekom studija, volontiranja i sl. upravo u svojoj struci u kojoj se žele ostvariti.

Kako se na najbolji način ostvariti u onome u što ste godinama ulagali – svojoj profesiji, pokazat će vam dobro poznata lica. Budite strpljivi te pažljivo pratite naše stranice te Facebook stranicu Maratona karijera i službeni Facebook event jer vam uskoro otkrivamo o kome se radi, kada ćete ih točno moći čuti i kako se možete prijaviti za sudjelovanje.