LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za studente svih fakulteta i smjerova

Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

U Puli će se od 5. do 25. srpnja održavati Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika na koju se mogu prijaviti svi redovni studenti, bez obzira na smjer i fakultet. Prijave se primaju do 12. lipnja 2015.

U Puli će se od 5. do 25. srpnja održavati Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika na koju se mogu prijaviti svi redovni studenti, bez obzira na smjer i fakultet. Prijave se primaju do 12. lipnja 2015.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli i Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH, Austria organiziraju ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika koja će se održati od 5. do 25. srpnja 2015.

Ljetna škola sastojat će se od dva dijela, učenja jezika i znanstveno-kulturnog dopunskog programa, koji će činiti predavanja o hrvatskom i austrijskom gospodarstvu, kulturi, književnosti i znanosti, filmske večeri i izleti. Jezik će se učiti četiri sata dnevno, uz seminare i učenje u miješanim hrvatsko-austrijskim grupama. Sudjelovanje u ovom programu donosi 4 ECTS-a.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi redovni studenti hrvatskih sveučilišta ili visokih škola do 35 godina starosti, koji su učili njemački najmanje četiri semestra po četiri sata tjedno.  Studenti sa slabijim znanjem jezika i stariji od 35 godina moći će sudjelovati ukoliko bude slobodnih mjesta.

U programu će sudjelovati 28 austrijskih i 28 hrvatskih studenata visokih škola i fakulteta svih smjerova, a bit će smješteni u dvokrevetnim sobama studentskog doma. Prehrana je za sve sudionike osigurana u studentskoj kantini.

Troškove za ljetnu školu (smještaj, prehrana, troškovi tečaja, popratni program) snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK), dok sudionici sami plaćaju troškove dolaska i odlaska, kao i obveznu pristojbu za sudjelovanje u iznosu od 2 000 kuna.

Prijave se primaju do 12. lipnja, a prijavnicu s potrebnim dokumentima možete pronaći ovdje. Prijave se podnose poštom ili osobno na adresu: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ - za ljetnu školu 2015., Preradovićeva 1/1, 52100 Pula.

FOTO: SVEUČILIŠTE JURJA DOBRILE U PULI