LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dosta ti je teorije? Vrijeme je za praksu!

Ljetna praksa: Lansiraj svoju IT karijeru u stratosferu!

Span Akademija prilika je svim zainteresiranima da uče od najboljih, savladaju nove vještine, steknu nezamjenjiva znanja i lansiraju svoju IT karijeru u stratosferu! Prijave su otvorene do 22. 6.

Span Akademija prilika je svim zainteresiranima da uče od najboljih, savladaju nove vještine, steknu nezamjenjiva znanja i lansiraju svoju IT karijeru u stratosferu! Prijave su otvorene do 22. 6.

Span Academy program je ljetne prakse osmišljen za studente završnih godina tehničkih fakulteta, ali i za sve one studente koji dijele Spanovo oduševljenje novim tehnologijama i žele naučiti više o uzbudljivom svijetu IT-a. Akademija traje od 20. 7. do 18. 9, a tijekom tih dvaju mjeseca polaznici će raditi na relevantnim projektima koji simuliraju stvarne poslovne situacije uz pomoć mentora i ostalih kolega u Spanovim uredima u Zagrebu.

Ove godine, u svom petom izdanju, Span Academy program posvećen je stjecanju praktičnog znanja iz područja IT infrastrukture, sistemske administracije i inženjeringa. Polaznici će proći kroz osnove networkinga i brojnih rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama, poput Active Directoryja, PowerShella, Group Policyja, DNS-a, Exchangea/Officea 365, Azurea, SCCM-a/SCOM-a – a to je tek početak!

Foto: Span
 
Span Akademija prilika je svim zainteresiranima da uče od najboljih, savladaju nove vještine, steknu nezamjenjiva znanja i lansiraju svoju IT karijeru u stratosferu! To je ujedno i jedan od najkorisnijih načina na koji mogu iskoristiti ovo, po mnogim stvarima poprilično netipično, #newnormal ljeto! A osim učenja novih tehnologija i rada na izazovnim projektima, Span akademce čekaju nova poznanstva, zanimljiva iskustva, druženja s istomišljenicima, zabavne aktivnosti, pub-kvizovi i još mnogo toga!

Prijave za Span Academy otvorene su do 22. 6. na poveznici pa je sad pravi trenutak da se pridružite ovom korisnom i zanimljivom ljetnom programu i učinite najbolju stvar za svoju IT karijeru! Možda upravo mentori prevagnu u vašoj odluci, pa pogledajte s kime ćete raditi na Akademiji i tko će vas učiti trikovima zanata. Naglašavamo kako nijedan mentor nije ozlijeđen tijekom snimanja ovog videa.

#spanacademy #levelup #choosemore #choosebetter #chooseIT

FOTO: SPAN