LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar Tehničke kulture u Rijeci

Kroz iskustva bivših Erasmusovaca saznajte sve što vas zanima o studentskoj mobilnosti

Panelisti će, kroz otvoreni razgovor, podijeliti svoja iskustva o tome kako su putovanja, međunarodne suradnje i interkulturna iskustva oblikovali njihov osobni i profesionalni razvoj.

Panelisti će, kroz otvoreni razgovor, podijeliti svoja iskustva o tome kako su putovanja, međunarodne suradnje i interkulturna iskustva oblikovali njihov osobni i profesionalni razvoj.

U utorak, 29. listopada 2024. godine, s početkom u 17 sati, u Centru Tehničke kulture (CTK) u Rijeci na adresi Školjić 6, održat će se panel rasprava posvećena mogućnostima mobilnosti koje nudi Erasmus+ program. Ovaj događaj pružit će priliku sudionicima da iz prve ruke čuju inspirativne priče mladih ljudi koji su sudjelovali u raznim mobilnostima unutar ovog programa.

Panelisti će, kroz otvoreni razgovor, podijeliti svoja iskustva o tome kako su putovanja, međunarodne suradnje i interkulturna iskustva oblikovali njihov osobni i profesionalni razvoj. Sudionici će imati priliku saznati više o izazovima s kojima su se suočavali tijekom svojih putovanja, kako su se prilagodili novim kulturama, savladali jezične barijere te stekli prijateljstva i kontakte diljem Europe.

Želiš studirati u inozemstvu, ali nemaš vremena za dugoročnu mobilnost? Razmisli o ovoj opciji



Rasprava će obuhvatiti ključne teme poput profesionalnih prilika koje Erasmus+ program nudi, razvoj novih vještina i utjecaj tih iskustava na karijeru i osobni rast sudionika. Također, sudionici će se informirati o različitim vrstama mobilnosti, uključujući razmjene mladih, duže razmjene i stručne prakse.

Pokreće se novi pilot projekt usmjeren na poslijedoktorske istraživače


Među panelistima su Marta Grabar, mlada profesionalka koja će podijeliti svoje iskustvo Erasmus+ stručne prakse u Mariboru, Luka Damjanović, student koji će govoriti o svojoj mobilnosti u Genovi, te Marta Ljubić i Iva Laštro, koje će iznijeti svoja iskustva s kraće razmjene u Litvi.

Ova panel rasprava predstavlja idealnu priliku za mlade ljude da istraže mogućnosti Erasmus+ programa, saznaju više o mobilnosti iz prve ruke i otkriju kako mogu iskoristiti prilike za međunarodno iskustvo. Za sudjelovanje se moguće prijaviti putem linka koji je dostupan ovdje.

IZVOR: CENTAR TEHNIČKE KULTURE RIJEKA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA