LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Molba knjižničara

Knjižnica FFZG: „Ako vas neće biti dulje vrijeme, molimo prepustite svoje mjesto nekome drugome“

Uoči ispitnih rokova, sve je više studenata u Knjižnica FFZG-a, a iz Knjižnice apeliraju na kolegijalnost.

Uoči ispitnih rokova, sve je više studenata u Knjižnica FFZG-a, a iz Knjižnice apeliraju na kolegijalnost.

Ispitni rokovi sve su bliže, a s time i sve više studenata provodi vrijeme u knjižnicama, posebno u NSK  i na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, što je dovelo do blagog preopterećenja. Knjižnica FFZG-a je putem društvene mreže Instagram uputila molbu za razumijevanje.
 

„S obzirom na velike gužve u čitaonicama, apeliramo na vašu kolegijalnost i obazrivost prema drugim kolegama i kolegicama. Ako vas neće biti dulje vrijeme, molimo prepustite svoje mjesto nekome drugome.“ – rekli su.

 

VEZANO: 10 savjeta za učinkovitije učenje


 

Izimjenjeno radno vrijeme


Također, osvrnuli su se i na mjesta koja su rezervirana za studente s invaliditetom te objasnili da su drugi studenti dužni prepustiti im ta mjesta. Osim toga, podsjećaju da se subotama, počevši od 13. siječnja primjenjuje drugačije radno vrijeme Knjižnice.
 

„Subotama će od 13. siječnja 2024. biti otvoreno samo prizemlje Knjižnice u istom radnom vremenu od 9-14 sati. Građa s gornjih katova bit ce dostupna za posudbu i korištenje, ali preporuka je da je prethodno rezervirate putem našeg knjižničnog kataloga.“ – poručili su.

 

VEZANO: Kofein i učenje možda ipak nisu savršena kombinacija



Svim studentima želimo puno sreće na nadolazećim ispitnim rokovima, ali i da paze na svoje zdravlje te ne unose prekomjerne količine kofeina.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA