LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OVAJ ČETVRTAK

Kave sa Savjetom mladih u Splitu idu dalje, ovaj put tema je financiranje udruga i projekata mladih

Iskoristite priliku i svojim aktivnim sudjelovanjem doprinesite odlukama kako će Grad ulagati u podizanje kvalitete života mladih.

Iskoristite priliku i svojim aktivnim sudjelovanjem doprinesite odlukama kako će Grad ulagati u podizanje kvalitete života mladih.

Nova „Kava sa Savjetom mladih” održat će se u četvrtak, 26. siječnja, u 18 sati, u Klubu Zona. Tema razgovora bit će unapređenje natječaja putem kojeg Grad Split udrugama mladih i za mlade godišnje dodijeli oko 350 tisuća kuna.

Provedba ovog natječaja Grada Splita već je bila tema kritika i diskusija, a zainteresirana javnost sada ponovno može dati sugestije za njegovo unapređenje. Komentari na tekst natječaja mogu se dati i online, putem poveznice koju je gradski Savjet mladih objavio na svojim profilima na društvenim mrežama. Iskoristite priliku i svojim aktivnim sudjelovanjem doprinesite odlukama kako će Grad ulagati u podizanje kvalitete života mladih, poziva Goran Biličić iz Info zone.

„Kave sa Savjetom mladih” su neformalni sastanci mladih, članova Savjeta mladih, predstavnika udruga mladih i za mlade te stručnjaka relevantnih u različitim područjima.
FOTO: INFO ZONA, PRESS