LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zaštita privatnosti

Javio se djevojci nakon što joj je dostavio hranu; prijavila ga pa je dobio otkaz

Biste li u ovakvoj situaciji postupili na isti način kao djevojka? Otkrijte nam u anketi u nastavku.

Biste li u ovakvoj situaciji postupili na isti način kao djevojka? Otkrijte nam u anketi u nastavku.

Na društvenim mrežama glavna je tema djevojka koja je podijelila screenshot poruka koje joj je poslao dostavljač hrane nakon što joj je dostavio hranu. 

Naime, dostavljač joj se javio i pitao je kakva je bila hrana, na što ona nije odgovorila, ali ga je prijavila korisničkoj podršci platforme za koju je radio. 

Nakon toga dostavljač joj je ponovno poslao poruku i napao je jer ga je prijavila. Zbog nje je, kako je napisao, dobio otkaz i ostao bez prihoda.

– Ej, samo da ti se zahvalim. Jučer sam dobio otkaz na poslu zbog tebe. Ne mogu vjerovati da si se žalila Woltu jer sam ti se javio na najnormalniji način i poslao jednu poruku, niti sam bio vulgaran niti bilo šta. Svaka čast, ne znam kakvu ti korist imaš od toga, ali eto ja sad više nemam posao niti mjesečne prihode.  napisao je nezadovoljni dostavljač. 



Dok su neki podržali to što je djevojka prijavila dostavljača poslodavcu jer je iskoristio njen broj da bi je privatno kontaktirao, čime je zloupotrijebio svoj položaj, mnogi su je napali. Misle da je pretjerano reagirala i da se dostavljač pristojno javio. 

– Ne djeluje mi da je momak išta loše napravio. Normalno je da se momci udvaraju djevojkama. To što je djevojka takva kakva je nije njegova krivica. I baš mi je žao što mu se desilo to ružno iskustvo. – napisao je jedan komentator. 

Drugi su zabrinuti za sigurnost djevojaka: 

– Ima dosta djevojaka koje žive same i studiraju u nepoznatom gradu i sad zamislite ovu budalu koja zloupotrebljava podatke. Lik zna gdje živi, zna broj telefona, djevojke i trebaju biti na oprezu jer se nikad ne zna kakvih budala ima nažalost. 

 
FOTO: UNSPLASH