LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski dom Osijek

Izašle konačne rang liste za studentske domove u Osijeku, evo kada možete useliti

Studenti su obvezni ponijeti dva popunjena i potpisana primjerka ugovora o uvjetima smještaja te liječničku potvrdu.

Studenti su obvezni ponijeti dva popunjena i potpisana primjerka ugovora o uvjetima smještaja te liječničku potvrdu.

Studentski centar u Osijeku objavio je konačne rang liste za smještaj u studentskim domovima za akademsku godinu 2024/2025. Rang liste su podijeljene u tri kategorije: svi studenti, stariji studenti i brucoši, a dostupne su za uvid na službenoj web stranici ili u uredu uprave Studentskog doma Vladimir Prelog (Novi dom). Studenti mogu provjeriti svoje bodove i poziciju na rang listama kako bi se pripremili za nadolazeće useljenje.

Zagrebački SC objavio konačne rezultate natječaja za studentski smještaj, provjerite detaljno bodovanje


Useljenje u studentske domove planirano je za početak rujna i listopada 2024. godine, ovisno o kategoriji studenata. Studentima viših godina omogućen je ulaz u domove 2. i 3. rujna, dok će brucoši useliti 30. rujna i 1. listopada. Useljenje se odvija prema rasporedu koji je specificiran za svaki pojedini studentski dom, uključujući Studentski dom Dr. Andrija Štampar, Studentski dom Vladimir Prelog (Novi dom), Studentski paviljon Lavoslav Ružička i Studentski dom Dr. Franjo Tuđman u Požegi.

Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj


Studenti su obvezni ponijeti dva popunjena i potpisana primjerka ugovora o uvjetima smještaja te liječničku potvrdu koja potvrđuje da nema kontraindikacija za boravak u studentskom domu. Posebna pažnja posvećena je studentima u nepovoljnom položaju koji će imati prednost prilikom dodjele smještaja u novoizgrađenom paviljonu Lavoslav Ružička.

Drugi krug prijava za smještaj u studentskom domu u Požegi otvoren još par dana


Više pročitajte na poveznici.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR OSIJEK
FOTO: SC OSIJEK