LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Izabrani riječki studentski predstavnici u YUFE Studentski forum

Studentica Paula Petrinec i student Sven Sušanj postali su novi studentski predstavnici u YUFE Studentskom forumu.

Studentica Paula Petrinec i student Sven Sušanj postali su novi studentski predstavnici u YUFE Studentskom forumu.

Sveučilište u Rijeci izabralo je dvoje novih studentskih predstavnika koji će predstavljati riječke studente i studentice u YUFE Studentskom forumu – YUFE Student Forum.

Predstavnici su studentica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Paula Petrinec i student Pravnog fakulteta Sven Sušanj, a pridružili su se radu YUFE Studentskog foruma zajedno s dosadašnjom predstavnicom Teom Dimnjašević. Kako prenosi riječko sveučilište, riječki studenti u kolovozu su sudjelovali na izborima za YUFE Studentski odbor (YUFE Student Board) na kojima je riječka predstavnica Tea Dimnjašević izabrana za Student Participation Officer. 
– YUFE Studentski forum broji ukupno 30 studenata, po troje sa svakog uključenog sveučilišta. Studentski predstavnici ravnopravno sudjeluju u stvaranju programa i aktivnosti YUFE saveza od samih njegovih početaka, sudjeluju u svim radnim i upravljačkim tijelima YUFE saveza te pružaju studentsku perspektivu u svim YUFE aktivnostima. – stoji na stranici Sveučilišta u Rijeci.
Riječko sveučilište ove je godine u srpnju postalo punopravni član YUFE konzorcija, a kako je to tada otkrila rektorica Prijić-Samaržija, to članstvo znači i pristup brojnijim oblicima mobilnosti, studija, istraživanja i razvoja. Riječi su studenti kasnije mogli birati između 76 kolegija na 10 sveučilišta koji su u YUFE mreži, za što su pokazali velik interes jer su mjesta vrlo brzo bila popunjena.
FOTO: PIXABAY