LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ne propustite:

Info dan projekta MARATON o povezivanju studenata, poduzetnika i istraživača

Saznajte što je online burza istraživačkih zadataka i kakve koristi od nje vi možete imati!

Saznajte što je online burza istraživačkih zadataka i kakve koristi od nje vi možete imati!

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu organizira informativni dan „Suradnja u razvoju inovacija”, na kojem će se predstaviti online burza istraživačkih zadataka.

Info dan projekta MARATON održat će se 20. svibnja 2015. na Ekonomskom fakultetu Zagreb (Trg J. F. Kennedyja 6).

U okviru projekta MARATON, na kojem sudjeluje Sveučilište u Zagrebu, uspostavljena je online burza istraživačkih radova kreirana kao mjesto povezivanja inovativnih poduzeća, studenata, učenika i istraživača mentora. Poduzeća na burzi objavljuju projektne zadatke vezane za svakodnevne poslovne prilike i izazove na koje se prijavljuju studenti. Istraživači mentori pružaju potporu u postizanju praktičnih rješenja, a studenti na ovaj način stječu vrijedno iskustvo i povezuju se s potencijalnim poslodavcima. Pomoću online burze studenti mogu prijavljivati i prakse, seminarske te diplomske radove. 

Slijedom navedenog, u prostorijama Ekonomskog fakulteta Zagreb održat će se informativni dan projekta MARATON i predstavljanje online burze istraživačkih radova. Od 9:00 do 16:00 svi zainteresirani mogu posjetiti info pult u maloj auli Ekonomskog fakulteta i saznati korisne informacije o sudjelovanju u online burzi.

Program info dana završit će panel raspravom u 16:00 u dvorani 3, na kojoj će se raspravljati o prilikama suradnje studenata, istraživača i poduzetnika. U panel raspravi sudjelovat će Rusmir Agić (1 Klik d.o.o.), Trpimir Kvesić (Comping d.o.o.), Petar Milas (Altpro d.o.o.) i Tina Smoljanović (eSTUDENT).

Prijaviti se možete na linku, a poziv i program preuzmite ovdje.  

FOTO: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU