LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program poslovne edukacije

INA pripremila dobrodošlicu za čak 55 Growww pripravnika

– Tijekom prvog dana za Growww pripravnike organizirana je doista srdačna dobrodošlica te nam je na jedan vrlo zanimljiv način predstavljena kompanija u koju dolazimo. – istaknuo je Ivan Sesar, novi Growww pripravnik.

– Tijekom prvog dana za Growww pripravnike organizirana je doista srdačna dobrodošlica te nam je na jedan vrlo zanimljiv način predstavljena kompanija u koju dolazimo. – istaknuo je Ivan Sesar, novi Growww pripravnik.

Prošlog je petka, 1. rujna svoju karijeru u Ini započelo 55 novih pripravnika. Riječ je o osmoj generaciji netom diplomiranih mladih ljudi koji su, nakon prijave i nekoliko krugova eliminacije, među tisućama prijavljenih odabrani kao polaznici jednog od najboljih pripravničkih programa u Hrvatskoj – Growww programa.

Jedan od njih jasno nam je objasnio razlog svoje prijave:

– INA pruža odlične mogućnosti za razvoj poslovne karijere i stjecanje vrijednih znanja te brine o svojim zaposlenicima. Znajući da je Ina među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj, nisam se uopće premišljao oko prijave. Znao sam da to moram učiniti. – istaknuo je Ivan Sesar.

Još od 2010. godine INA zainteresiranim i talentiranim diplomantima nudi sveobuhvatan program poslovne edukacije pružajući im vodstvo stručnih i susretljivih mentora. Uz to što se radi o velikom koraku u njihovom profesionalnom životu koja podrazumijeva godinu dana rada u vodećoj kompaniji na polju naftnog poslovanja u Hrvatskoj te sa značajnom ulogom u regiji, prilika je to da se dodatno istaknu i osiguraju svoj daljnji napredak kao što su to činili prošlogodišnji polaznici. Naime, na svečanoj dobrodošlici govorili su Growww-ovci koji se već danas nalaze na rukovodećim pozicijama.

Svoju šansu dobilo je, dakle, čak 55 novih pripravnika, i to iz područja naftnog rudarstva, geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike, ekonomije i društvenih znanosti. Tradicionalno, za njih je prvog dana održan svečani Dan orijentacije (Onboarding Day), svojevrsna dobrodošlica, a potom i potpisivanje ugovora kada su službeno postali zaposlenicima INA Grupe.

– Tijekom prvog dana za Growww pripravnike organizirana je doista srdačna dobrodošlica te nam je na jedan vrlo zanimljiv način predstavljena kompanija u koju dolazimo. Kviz znanja i sajam kulture omogućili su nam da detaljnije upoznamo samu Inu, ali i da shvatimo da nas čeka godina u vrlo ugodnom radnom okruženju. – dodao je pripravnik.

Tako su na samom početku pripravnici upoznali svoje mentore, buddyje i kolege te rukovodeće osobe koje su im se u više navrata obratile, a danas već daju svoj doprinos vodećoj kompaniji u Hrvatskoj po pitanju zapošljavanja visokoobrazovanog mladog kadra. I ovogodišnja generacija puna je očekivanja i želje za profesionalnim razvojem. Ako je suditi prema dosadašnjim iskustvima Gorwww-ovaca, ta ista očekivanja sigurno će im se ostvariti.

– Očekujem da ću unaprijediti svoja znanja stečena tijekom obrazovanja i usavršiti svoje poslovne vještine te, naravno, dati svoj doprinos u daljnjem napretku kompanije. – napomenuo je Sesar.

FOTO: INA