LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pripravnički program

INA otvorila prijave za Growww

Do 17. srpnja zaprimaju se prijave za Growww pripravnički program INA Grupe. Uz stimulativna primanja i fleksibilne radne uvjete, pripravnike očekuje niz edukacija tijekom cijele godine, vodstvo iskusnih mentora, ali i mogućnost ostanka u kompaniji.

Do 17. srpnja zaprimaju se prijave za Growww pripravnički program INA Grupe. Uz stimulativna primanja i fleksibilne radne uvjete, pripravnike očekuje niz edukacija tijekom cijele godine, vodstvo iskusnih mentora, ali i mogućnost ostanka u kompaniji.

INA je otvorila prijave za 11. izdanje svojeg Growww pripravničkog programa. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju 240 ili više ECTS bodova ili pak završen jedan od sljedećih studija: naftno rudarstvo, geologija, kemijsko inženjerstvo, elektrotehnika, strojarstvo, ekonomija i informatika. Zainteresirani kandidati mogu biti bez radnog iskustva ili ga imati maksimalno godinu dana u struci.

INA Grupa odličan je odabir za početak karijere jer se godinama nalazi na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata. Po završetku programa pripravnicima koji se istaknu pruža mogućnost stalnog zaposlenja, pri čemu nakon pripravničke godine ugovore na neodređeno dobiva više od 90% pripravnika. Nadalje, radom u Ini postaje se dijelom mreže MOL Grupe, a time se otvara prilika za sudjelovanje u međunarodnim projektima, za upoznavanje i surađivanje s kolegama iz ostalih kompanija unutar Grupe. 

Ovisno o svojim interesima i usmjerenju, Growwwovci se pridružuju različitim poslovnim područjima unutar INA Grupe. Riječ je o komercijalnim poslovima, rafineriji nafte u Rijeci, kontroli kvalitete, nabavi i optimizaciji, istraživanju i proizvodnji nafte i plina te industrijskim servisima (održavanju). A i radni su uvjeti vrlo privlačni: jednom tjedno moguće je raditi od kuće, vrijeme dolaska na posao fleksibilno je, primanja su stimulativna, a svakog zaposlenika dočekuje pametni telefon, prijenosno računalo i sva potrebna oprema za rad. K tome, sve očekuje dodatno zdravstveno osiguranje i brojne druge pogodnosti u sklopu platforme Benefit (sport, zdravlje, ljepota itd.).

Uz to što pripravnici rade s vrhunskim stručnjacima i izvrsnim kolegama, imaju iskusne mentore koji ih vode kroz cijeli proces, a koji ih usmjeravaju i potiču. Podršku im pružaju i osobni buddyji koji su ne tako davno bili na njihovom mjestu, pa imaju korisne savjete iz prve ruke. Edukacije kroz cijelu godinu, koliko Growww traje, ne manjka. A sudionici u sklopu Inina Programa poslovne edukacije obilaze postrojenja i usavršavaju svoje vještine.

Prijave se zaprimaju do 17. srpnja 2020. Klikom na poveznicu ulazi se na Inin Portal za zapošljavanje. Desno se nalaze crvena polja otvorenih pozicija – ondje je potrebno registrirati se, ispuniti prijavu, priložiti životopis, a potom se čeka poziv u prvi krug selekcije. Dodatne informacije moguće je dobiti na službenoj stranici i na e-adresi growwwINA@ina.hr.

FOTO: INA