LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Marketing u 21. stoljeću

Ilija Brajković pričom o digitalnom marketingu otvara Youth Future Croatia konferenciju

U petak, 4. prosinca 2020, sudjelujte na online-konferenciji Youth Future Croatia na kojoj će Ilija Brajković predavanjem „4 firme u 5 godina. Jesmo li ludi ili skroz ludi?” probiti led i podijeliti vlastito iskustvo u svijetu digitalnog marketinga.

U petak, 4. prosinca 2020, sudjelujte na online-konferenciji Youth Future Croatia na kojoj će Ilija Brajković predavanjem „4 firme u 5 godina. Jesmo li ludi ili skroz ludi?” probiti led i podijeliti vlastito iskustvo u svijetu digitalnog marketinga.

Marketing je pojavom digitalnih komunikacija doživio velike promjene, čiji je najveći uzrok pojava društvenih mreža koje su promijenile načine komunikacije i interakcije. Društvene mreže postale su dio naše svakodnevice, a na njima tijekom života provedemo gotovo pet godina i 3 mjeseca. U današnje je vrijeme, stoga, vidljivost tvrtke na internetu vrlo bitna za njezino poslovanje pa tako neke tvrtke upotrebljavaju samo digitalne kanale i zapostavljaju tradicionalne marketinške strategije što ukazuje na važnost digitalnog marketinga kao suvremenog zanimanja.

Budući da se danas lako možemo izgubiti u bespućima interneta, potrebno je istaknuti se u masi i privući pozornost ciljane javnosti. Što razlikuje uspješan digitalni marketing od onog nedjelotvornog, objasnio je Ilija Brajković, suvlasnik digitalne agencije Kontra.

 Razlika je samo u tome postižu li se rezultati ili ne. Nema tu zapravo puno priče, klijent ima svoje ciljeve koje želi ostvariti, a na nama je da nađemo najbolje taktike koje ostvaruju taj cilj.

Ilija Brajković poznat je po dugogodišnjem iskustvu u svijetu digitalnog marketinga, a surađivao je s renomiranim klijentima poput Microsofta, Renaulta, Suzukija itd. Za Kontru kaže da je uvijek kontra zapisanih pravila i utabanih staza. O ostalim hrvatskim digitalnim agencijama stručnjak Brajković ima samo riječi hvale:

– Hrvatske agencije su jako dobre, radimo kampanje i ostvarujemo rezultate koji se mogu uspoređivati s gotovo svim agencijama u svijetu.

Ako vas zanima nešto više o digitalnom marketingu i ostalim suvremenim zanimanjima poput umjetne inteligencije, poduzetništva i influencerskog marketinga, pridružite se sutra, 4. prosinca u 10 sati online-konferenciji Youth Future Croatia i poslušajte zanimljiva predavanja, kao i korisne savjete naših predavača.

Za više detalja pratite Facebook i Instagram stranicu projekta, dok poveznicu za predavanja možete potražiti na Facebook događaju na dan konferencije.