LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Smart Caffe

Igor Medić otkriva male tajne marketinške profesije

Novi Smart Caffe održat će se 11. svibnja u caffe baru Peppermint. Svoj poslovni put posjetiteljima će predstaviti uspješni osječki stručnjak.

Novi Smart Caffe održat će se 11. svibnja u caffe baru Peppermint. Svoj poslovni put posjetiteljima će predstaviti uspješni osječki stručnjak.

Već tradicionalno, svakog mjeseca udruga studenata marketinga Bookmark organizira Smart Caffe događaj na koji dovodi najuspješnije osječke stručnjake s područja marketinga. Ovoga će puta u prostorijama caffe bara Peppermint u srijedu, 11. svibnja u 20 sati predavati Igor Medić.

Igor Medić jedan je od najzaslužnijih za pokretanje Poduzetničkog inkubatora BIOS u sklopu kojeg danas djeluje četrdesetak malih poduzeća. Radio je kao asistent na Posljediplomskom studiju poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, kao trener u osječkom Centru za poduzetništvo te kao predavač u Poslovnoj školi Experta u Zagrebu. Profesionalno znanje brusio je u nizu poduzeća, a Eurolink, Panturist, GPP – Gradski prijevoz putnika Osijek, Lateran i Color trgovina samo su neka od njih.    

Zanimljiva je anegdota da je Medić, dok je bio na čelu GPP-a, smanjio broj lažnih bolovanja vrlo smionom metodom. Svakog radnika koji je bio na bolovanju posjetio je s vrećicom naranči i kavom. Na taj je način gotovo prepolovio broj bolovanja u poduzeću. Također, GPP je tada bio u velikim gubicima, a nakon što je gubitke smanjio za čak 22 milijuna kuna, povukao se i okušao u novim poslovnim izazovima.

Danas radi u Roaming Electronicsu kao development menadžer za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, a na nadolazećem Smart Caffeu posjetiteljima će predstaviti svoj poslovni put i otkriti male tajne marketinške profesije.

FOTO: UDRUGA BOOKMARK