Sveučilište u Zagrebu
Idućeg tjedna slavimo Dan čokolade na zagrebačkom PBF-u
Ljubitelji ovog najpopularnijeg slatkiša na svijetu ovom će prilikom doznati više o kakaovom zrnu i procesu proizvodnje čokolade, kao i aktualnim trendovima na tržištu čokolade.
![](/images/%2Fsystem%2Fpictures%2Fimages%2Fa%2Foriginal%2F5622e521e5c7bd89875b94357532331c6f3708ad.jpg?1712995714)
Ljubitelji ovog najpopularnijeg slatkiša na svijetu ovom će prilikom doznati više o kakaovom zrnu i procesu proizvodnje čokolade, kao i aktualnim trendovima na tržištu čokolade.
Iz udruge Probion. s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pozivaju studente na proslavu Dana čokolade 15. travnja od 17 sati u dvorani P4 na PBF-u.
Naime, u pripremi je i kviz nakon predavanja, u kojemu studenti mogu sudjelovati samostalno ili ekipno u tročlanoj grupi. Organizatori su, u skladu s događanjem, pripremili i slatke nagrade pobjednicima, a na kviz je potrebno prethodno se prijaviti putem poveznice.
OZNAKE:
IZVOR:
INSTAGRAM; UDRUGA PROBION.
FOTO:
UNSPLASH