LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Idućeg tjedna slavimo Dan čokolade na zagrebačkom PBF-u

Ljubitelji ovog najpopularnijeg slatkiša na svijetu ovom će prilikom doznati više o kakaovom zrnu i procesu proizvodnje čokolade, kao i aktualnim trendovima na tržištu čokolade.

Ljubitelji ovog najpopularnijeg slatkiša na svijetu ovom će prilikom doznati više o kakaovom zrnu i procesu proizvodnje čokolade, kao i aktualnim trendovima na tržištu čokolade.

Iz udruge Probion. s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pozivaju studente na proslavu Dana čokolade 15. travnja od 17 sati u dvorani P4 na PBF-u.

Prilika za studente: posao u laboratoriju Zavoda za biokemijsko inženjerstvo


Ljubitelji ovog najpopularnijeg slatkiša na svijetu ovom će prilikom doznati više o kakaovom zrnu i procesu proizvodnje čokolade, kao i aktualnim trendovima na tržištu čokolade. Sve navedeno objedinit će mag. ing. Danijela Šeremet kroz predavanje o izazovima i trendovima u proizvodnji čokolade, no sam susret obogaćen je i dodatnim sadržajem.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet objavio natječaj za upis u prvu godinu prijediplomskih studija


Naime, u pripremi je i kviz nakon predavanja, u kojemu studenti mogu sudjelovati samostalno ili ekipno u tročlanoj grupi. Organizatori su, u skladu s događanjem, pripremili i slatke nagrade pobjednicima, a na kviz je potrebno prethodno se prijaviti putem poveznice.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Probion. (@probion_pbf)

Studenti organiziraju međunarodno ocjenjivanje rakija, likera i ginova: evo kako sudjelovati


IZVOR: INSTAGRAM; UDRUGA PROBION.
FOTO: UNSPLASH