Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu
Istraži mogućnosti za pripravništvo, prakse i potencijalno zaposlenje na „Danu karijera” PBF-a
Ovaj događaj, organiziran za studente i mlade stručnjake, pruža priliku za upoznavanje s vodećim tvrtkama iz prehrambene, biotehnološke i srodnih industrija.
Ovaj događaj, organiziran za studente i mlade stručnjake, pruža priliku za upoznavanje s vodećim tvrtkama iz prehrambene, biotehnološke i srodnih industrija.
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu s ponosom najavljuje prvi Dan karijera koji će se održati u petak, 22. studenog 2024. godine s početkom u 9.30 sati. Ovaj događaj, organiziran za studente i mlade stručnjake, pruža priliku za upoznavanje s vodećim tvrtkama iz prehrambene, biotehnološke i srodnih industrija.
Program započinje u 9.30 sati na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u predavaonici P1 (podrum) i predvorju ispred dekanata Fakulteta. Studenti će imati priliku sudjelovati u predstavljanju tvrtki, istražiti mogućnosti za pripravništvo, prakse i potencijalno zaposlenje.
U sklopu programa, održat će se i panel rasprava na temu „Od diplome do karijere: Kako iskoristiti potencijal PBF-a“, gdje će se raspravljati o ključnim vještinama i mogućnostima za uspješan razvoj karijere. Na panel raspravi će sudjelovati bivši diplomanti PBF-a Marinko Pleština, Ivana Šolčić, Daniel Verbanac, Jasmina Ranilović, Ana Jelekovac, Ivana Ljubić Herceg koji će s prisutnima podijeliti svoje iskustvo traženja posla, zapošljavanja te primjenu znanja stečenih na PBF-u na radnom mjestu.
Program započinje u 9.30 sati na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u predavaonici P1 (podrum) i predvorju ispred dekanata Fakulteta. Studenti će imati priliku sudjelovati u predstavljanju tvrtki, istražiti mogućnosti za pripravništvo, prakse i potencijalno zaposlenje.
U sklopu programa, održat će se i panel rasprava na temu „Od diplome do karijere: Kako iskoristiti potencijal PBF-a“, gdje će se raspravljati o ključnim vještinama i mogućnostima za uspješan razvoj karijere. Na panel raspravi će sudjelovati bivši diplomanti PBF-a Marinko Pleština, Ivana Šolčić, Daniel Verbanac, Jasmina Ranilović, Ana Jelekovac, Ivana Ljubić Herceg koji će s prisutnima podijeliti svoje iskustvo traženja posla, zapošljavanja te primjenu znanja stečenih na PBF-u na radnom mjestu.
Osim navedenog, studenti će idućeg tjedna, od 19. do 23. studenog, imati priliku sudjelovati u EIT Food Challenge Labs Croatia u organizaciji EIT Food HUB-a Hrvatska, gdje će razvijati svoje poduzetničke vještine kroz praktične izazove i timski rad.
Ovo jedinstveno okupljanje pruža priliku sudionicima da se kroz Design Thinking metodologiju upoznaju s izazovima u prehrambenom sustavu, rade na konkretnim inovativnim rješenjima te se povežu s predstavnicima industrije. Više informacija o samom programu i načinu prijave dostupno je ovdje.
Ovo jedinstveno okupljanje pruža priliku sudionicima da se kroz Design Thinking metodologiju upoznaju s izazovima u prehrambenom sustavu, rade na konkretnim inovativnim rješenjima te se povežu s predstavnicima industrije. Više informacija o samom programu i načinu prijave dostupno je ovdje.
OZNAKE:
FOTO:
FREEPIK / ILUSTRACIJA