LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu

Istraži mogućnosti za pripravništvo, prakse i potencijalno zaposlenje na „Danu karijera” PBF-a

Ovaj događaj, organiziran za studente i mlade stručnjake, pruža priliku za upoznavanje s vodećim tvrtkama iz prehrambene, biotehnološke i srodnih industrija.

Ovaj događaj, organiziran za studente i mlade stručnjake, pruža priliku za upoznavanje s vodećim tvrtkama iz prehrambene, biotehnološke i srodnih industrija.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu s ponosom najavljuje prvi Dan karijera koji će se održati u petak, 22. studenog 2024. godine, s početkom u 9:30. Taj događaj, organiziran za studente i mlade stručnjake, pruža priliku za upoznavanje s vodećim tvrtkama iz prehrambene, biotehnološke i srodnih industrija.

Program započinje u 9:30, na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u predavaonici P1 (podrum) i predvorju ispred dekanata fakulteta. Studenti će imati priliku sudjelovati u predstavljanju tvrtki, istražiti mogućnosti za pripravništvo, prakse i potencijalno zaposlenje.

Zaklada Ivan Bulić dodijelila stipendije i nagrade studentima zagrebačkog PBF-a



U sklopu programa, održat će se i panel-rasprava na temu Od diplome do karijere: Kako iskoristiti potencijal PBF-a, gdje će se raspravljati o ključnim vještinama i mogućnostima za uspješan razvoj karijere. Na panel-raspravi će sudjelovati bivši diplomanti PBF-a Marinko Pleština, Ivana Šolčić, Daniel Verbanac, Jasmina Ranilović, Ana Jelekovac, Ivana Ljubić Herceg, koji će s prisutnima podijeliti svoje iskustvo traženja posla, zapošljavanja te primjenu znanja stečenih na PBF-u na radnom mjestu. 

Provedi ljetni semestar u srcu Praga: prijavi se za Erasmus+ stažiranje


 
Osim navedenog, studenti će idućeg tjedna, od 19. do 23. studenog, imati priliku sudjelovati u EIT Food Challenge Labs Croatia u organizaciji EIT Food HUB-a Hrvatska, gdje će razvijati svoje poduzetničke vještine praktičnim izazovima i timskim radom.

Riječki fakultet poziva studente na upoznavanje s mogućnostima stručne prakse, neovisno o godini i razini studija



To jedinstveno okupljanje pruža priliku sudionicima da se kroz Design Thinking metodologiju upoznaju s izazovima u prehrambenom sustavu, rade na konkretnim inovativnim rješenjima te se povežu s predstavnicima industrije. Više informacija o samom programu i načinu prijave dostupno je ovdje.
IZVOR: PREHRAMBENO-BIOTEHNOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA