LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacija za studente

Govornička škola 2018. – da impresioniraš javnim nastupom!

Kako se komunikacijskim vještinama kroz formalno obrazovanje ne pridaje dovoljno pozornosti, Govornička škola izvrsna je prilika za sve koji žele naučiti više o govorništvu i kvalitetnoj komunikaciji na svim razinama.

Kako se komunikacijskim vještinama kroz formalno obrazovanje ne pridaje dovoljno pozornosti, Govornička škola izvrsna je prilika za sve koji žele naučiti više o govorništvu i kvalitetnoj komunikaciji na svim razinama.

Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu četvrtu godinu zaredom organizira Govorničku školu kako bi studente pripremio za kvalitetnu poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, oslobađanje straha od javnog nastupa, samostalno i uvjerljivo prezentiranje te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju. Održat će se u Crikvenici, u hotelu Vila Ružica, od 12. do 14. listopada. 

O komunikacijskim vještinama u posljednjih nekoliko godina govori se u sklopu osobnog i poslovnog napredovanja. Kako im se kroz formalno obrazovanje ne pridaje dovoljno pozornosti, ovo je izvrsna prilika za sve koji žele naučiti više o govorništvu i kvalitetnoj komunikaciji na svim razinama.

Škola je jedan od najznačajnijih projekata udruge koji iz godine u godinu raste i okuplja sve veći broj polaznika, a ovogodišnje će izdanje pohađati ukupno 100 studenata. Tijekom trodnevne edukacije imat će priliku slušati predavanja i radionice vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, govorništva, retorike i psihologije te će steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govoru tijela i javnom nastupu.

Naglasak će biti na praktičnom dijelu nastave, odnosno radu u manjim grupama uz pomoć mentora, kako bi se što više poticao samostalan rad sudionika te kako bi se isto tako stečena znanja mogla odmah primjenjivati. Kroz rad u grupama poticat će se i natjecateljski duh sudionika koji će se kroz tri dana međusobno nadmetati u mnogobrojnim zadacima i aktivnostima.

Osim predavanja i radionica, u programu su škole i tematska druženja s ciljem međusobnog upoznavanja studenata i razmjene iskustava. Svaki sudionik koji prođe trodnevnu edukaciju steći će certifikat koji može priložiti životopisu.

Do 23. rujna iskoristite mogućnost prijave po early bird cijeni kotizacije od 500 kuna u što je uključen prijevoz Zagreb – Crikvenica – Zagreb, smještaj u polupansionu s doručkom i večerom, predavanja i radionice predavača, certifikat te snimka završnog govora.

Više informacija možete saznati na Facebook eventu, a prijave su moguće na poveznici

FOTO: DEBATNI KLUB EFZG