LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BIZkoshnica Coworking

Gost novoga Poduzetničkog laboratorija suosnivač je nagrađivane agencije Degordian

Degordian je jedna od najvećih digitalnih agencija u ovom dijelu Europe. Tomislav Grubišić, jedan od njezinih osnivača, iznijet će svoja radna iskustva na novom Poduzetničkom laboratoriju.

Degordian je jedna od najvećih digitalnih agencija u ovom dijelu Europe. Tomislav Grubišić, jedan od njezinih osnivača, iznijet će svoja radna iskustva na novom Poduzetničkom laboratoriju.

Poduzetnički laboratorij je događaj koji organizira BIZkoshnica Coworking u Zagrebu. Njime se sudionicima projekta Build Your Future predstavlja uspješan gost poduzetnik.

Gost poduzetnik trećeg izdanja je Tomislav Grubišić, suosnivač i CEO agencije Degordian. Pričat će o načinu rada agencije, procesima i kulturi tvrtke te iz mnoštva uspješnih projekata navesti nekoliko najzanimljivijih i nagrađivanih projekata.

Foto: PRemium Image

Degordian je agencija za digitalni marketing i produkciju sa sjedištem u Zagrebu. godine 2009. osnovali su je Daniel Ackermann i Tomislav Grubišić. Proširena je podružnicama u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Austriji te broji preko 100 zaposlenih što je čini jednom od najvećih digitalnih agencija u ovom dijelu Europe. Tijekom sedam godina postojanja, agencija je ostvarila uspješnu suradnju s klijentima poput Lufthanse, Heinekena, Della, Zagrebačke pivovare i mnogih drugih te je osvojila brojne stručne nagrade.

Cilj ovih druženja je poduzetnička inspiracija mladima i sudionicima kroz pozitivna i negativna iskustva gosta poduzetnika, stjecanje novih znanja i vještina, povezivanje sudionika i poticanje suradnje. Događanje je namijenjeno široj publici: poduzetnicima početnicima, freelancerima, ljudima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa ili su jednostavno zainteresirani za umrežavanje i razmjenu ideja.

Ne propustite upoznati mladu i uspješnu ekipu iz Degordiana na Poduzetničkom laboratoriju #3. Pridružite se u četvrtak, 16. lipnja u 18 sati u BIZkoshnica Coworking prostoru. Zbog ograničenoga broja sudionika, prijavite se na: bizkoshnica@bizkoshnica.biz

FOTO: PREMIUM IMAGE