LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Preuređenje nakon poplave

FOTO: Učiteljski fakultet zahvaljujući studentima dobio novouređeni prostor za odmor i učenje

Prostor za boravak, učenje i odmor Učiteljskog fakulteta koji je stradao u prošlogodišnjoj poplavi sada je osvanuo u novom ruhu.

Prostor za boravak, učenje i odmor Učiteljskog fakulteta koji je stradao u prošlogodišnjoj poplavi sada je osvanuo u novom ruhu.

Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu podijelio je fotografije novouređenog Studentskog boravka koji je na ljeto 2020. godine stradao u poplavi kada je razina vode dosegnula čak 70 cm. Osim boravka, preuređene su i poplavljene učionice u prizemlju.

U preuređenju su sa svojim soboslikarskim vještinama sudjelovali studenti i studentice koji su uz malu financijsku potporu Fakulteta uspjeli osigurati lijepo i ugodno mjesto za boravak, učenje i odmor.
– Na stotinjak metara kvadratnih studenti sada mogu raditi na računalu, svirati, pripremati didaktičke materijale za praksu ili se družiti u središnjem prostoru. Nadamo se da će ovaj Studentski boravak biti glavno mjesto okupljanja naših studenata te će ga se uvijek rado sjećati i nakon završetka studija. – poručili su s Fakulteta.
Rezultat uloženoga truda i studentskog angažmana vidljiv je u fotogaleriji.
FOTO: UČITELJSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU