LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Evo kako tražiti premještaj u drugi dom ili drugu kategoriju smještaja

Zahtjev za premještaj u drugu kategoriju mogu podnijeti studenti koji su ostvarili pravo na smještaj te imaju opravdani razlog zašto se žele preseliti iz jednog studentskog doma u drugi.

Zahtjev za premještaj u drugu kategoriju mogu podnijeti studenti koji su ostvarili pravo na smještaj te imaju opravdani razlog zašto se žele preseliti iz jednog studentskog doma u drugi.

Zagrebački studentski centar objavio je rezultate Natječaja za subvencionirani smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2022/2023. Pravo na dom ostvarilo je 6576 studenata, no dio bi se iz raznih razloga htio prebaciti u drugu kategoriju smještaja ili u drugi dom. 
 



Zahtjev za premještaj u drugu kategoriju mogu podnijeti studenti koji su ostvarili pravo na smještaj te imaju opravdani razlog zašto se žele preseliti iz jednog studentskog doma u drugi. Opravdanim razlogom smatra se, primjerice, traženje premještaja ako su studenti koji su braća ili sestre dobili različite kategorije smještaja, a htjeli bi biti zajedno u sobi.

Blizina fakulteta ili želja da se bude u sobi s dugogodišnjim cimerom, s druge strane, ne smatra se opravdanim razlogom. No kako bi im se i u takvim situacijama odobrio premještaj, studenti obično pronađu osobu koja bi također htjela promijeniti kategoriju smještaja

Ako imate opravdani razlog ili ako ste pronašli osobu s kojom se želite zamijeniti, potrebno je ispuniti Obrazac zahtjeva za premještaj koji možete pronaći u nastavku ili na stranicama Studentskog centra u Zagrebu te popunjeni obrazac poslati na e-adresu poslovnica@sczg.hr ili poštom.

Iz Studentskog centra napominju da ne postoji vremenski rok u kojem se premještaj mora omogućiti.

 

Zahtjev za premještaj 2022_23 by Studentski.hr on Scribd

FOTO: STUDENTSKI.HR