LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Izašli su rezultati natječaja za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu objavio je rezultate natječaja za smještaj u akademskoj godini 2022./2023.

Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu objavio je rezultate natječaja za smještaj u akademskoj godini 2022./2023.

Studentski centar u Zagrebu objavio je privremene rezultate natječaja za dom u akademskoj godini 2022/2023. 

Rezultate možete provjeriti ovdje, na kraju članka ili putem svog AAI korisničkog računa. Bodovna granica za smještaj u studentskim domovima je 1387 bodova.

Putem korisničkog računa možete rezervirati sobu u studentskom naselju na koje ste ostvarili pravo. U rezervirane sobe trebate useliti do 10. rujna, nakon čega se rezervacije brišu. Studenti koji ne rezerviraju sobu mogu useliti u neku od preostali slobodnih soba.

Prigovor na rezultate upućuje se Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra u Zagrebu, najkasnije 8 dana nakon objave rezultata, isključivo poštom, preporučeno na adresu:
 
Studentski centar u Zagrebu
Poslovnica za smještaj studenata
Povjerenstvo za rješavanje prigovora
 Savska cesta 25
10 000 Zagreb

Odluke povjerenstva za rješavanje prigovora bit će objavljene na web stranici i na oglasnoj ploči Poslovnice za smještaj studenata (Savska cesta 25).

Napominjemo kako su studenti koji ostvare pravo na smještaj u studentski dom dužni do useljenja izvršiti liječnički pregled kod liječnika nadležnih za fakultete jer u protivnom neće moći useliti u studentski dom. Brucoši liječnički pregled obavljaju kod obiteljskog liječnika ili nadležnog za srednju školu.
 

 
FOTO: STUDENTSKI.HR