LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volontersko iskustvo

eSTUDENT otvorio prijave za nove članove

– Postani dio ePRIČE te usavrši svoje znanje, stekni posebno i neponovljivo iskustvo te upoznaj zanimljive i ambiciozne studente. – poručuju iz udruge eSTUDENT.

– Postani dio ePRIČE te usavrši svoje znanje, stekni posebno i neponovljivo iskustvo te upoznaj zanimljive i ambiciozne studente. – poručuju iz udruge eSTUDENT.

eSTUDENT u potrazi je za novim članovima. Prijave su otvorene do 9. listopada 2020, a vrše se ispunjavanjem prijavnice na poveznici

– Prijavi se i zajedno s nama ispiši poglavlje u priči koja traje punih 16 godina i nastavlja se dalje. Postani dio ePRIČE te pomoću 3P – Poštovanje, Proaktivnost i Povezivanje – usavrši svoje znanje, stekni posebno i neponovljivo iskustvo te upoznaj zanimljive i ambiciozne studente. – poručuju iz Udruge.

Navode da okupljaju studente različitih usmjerenja, interesa i ambicija te ih povezuju pomoću raznih projekata i neprestanoga networkinga.

– Svoje poglavlje u ePRIČI možeš ispisati u područjima project managementa, komunikacije s poduzećima, marketinga, dizajna, odnosa s javnošću, event managementa, ljudskih potencijala, programiranja, edukacija i popularizacije znanosti, multimedije, humanitarnog rada, prava, financija te mreže zajedno sa studentima iz Zagreba, Rijeke i Varaždina. – dodaju.

Objašnjavaju i što za njih znači 3P:

– U eSTUDENTu cijenimo i njegujemo 3P – Poštovanje, Proaktivnost te Povezivanje. Svaku ideju, trud i rad poštujemo te edukacijama potičemo još veću proaktivnost. Udruga posebno njeguje povezivanje među članovima, kao i članova s prijateljima Udruge, odnosno poduzećima i akademskom zajednicom, što može biti od velike pomoći u budućnosti. ePRIČA  odlična je prilika da studenti izađu iz svoje sigurne zone i prošire svoje znanje, kao i najbolji mogući način za nadopunjavanje životopisa neprocjenjivim iskustvom.

Dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici eSTUDENTa.
FOTO: PIXABAY