LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ceremonija dodjele nagrade Zlatni indeks

eSTUDENT nagrađuje poduzeća koja doprinose poboljšanju studentskog života

Odabrani studentski zborovi i studentske udruge ocijenili su poduzeća koja su u protekloj godini učinila najviše po pitanju poboljšanja kvalitete studentskog života. „Prijatelji studenata” bit će nagrađeni 21. ožujka 2017. godine.

Odabrani studentski zborovi i studentske udruge ocijenili su poduzeća koja su u protekloj godini učinila najviše po pitanju poboljšanja kvalitete studentskog života. „Prijatelji studenata” bit će nagrađeni 21. ožujka 2017. godine.

Zlatni indeks jedinstveni je projekt Starter tima udruge eSTUDENT u kojem se nagrađuju poduzeća koja su pridonijela razvoju studentske zajednice u protekloj godini. Dodjela nagrada najboljim poduzećima održat će se u utorak, 21. ožujka 2017. godine, u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu, s početkom u 14 sati. Glavni cilj projekta je poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija tijekom studiranja kako bi se u budućnosti unaprijedila kvaliteta studentskog života, obrazovanja i stručnog usavršavanja.

FOTO: eSTUDENT

Ovim projektom poduzećima se dodjeljuju jedinstvene nagrade na području Republike Hrvatske, ali i šire. Odluku o tome koja će poduzeća biti nagrađena Zlatnim indeksom” donijelo je Povjerenstvo koje je sastavljeno od predstavnika studentskih udruga ili zborova sa svih Sveučilišta u Hrvatskoj. Nagrade su dodijeljene u pet kategorija: Stipendije, Stručne prakse, Stručna potpora i organiziranje projekata, Ulaganje u studentske udruge i projekte te Najbolji imidž. Dobitnici u kategoriji Najbolji imidž odabrani su od strane Hendala koji već sedmu godinu zaredom provodi istraživanje tržišta o imidžu poduzeća među studentskom populacijom. Također, odlučeno je i o Posebnoj nagradi Povjerenstva za koju se nije bilo moguće prijaviti.

– Kako bi nagrade bile što pravednije dodijeljene, svaka kategorija ima dva dobitnika, jedno malo ili srednje poduzeće i jedno veliko poduzeće, a svi ostali sudionici dobivaju priznanje Prijatelji studenata – istaknuli su članovi Starter tima.

Zlatni indeks samo je jedan od projekata u organizaciji tima Starter čija je svrha povezivanje studenata i poslodavaca. Sve informacije o Zlatnom indeksu, ali i ostalim projektima u organizaciji Startera možete pronaći na Facebook stranici i mrežnoj stranici udruge.

FOTO: ESTUDENT