LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi vizualni identitet

Ekonomski fakultet ima novi logo, pogledajte kako izgleda

Dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku predstavio je novi logo fakulteta te je najavio brojne promjene koje fakultet uvodi.

Dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku predstavio je novi logo fakulteta te je najavio brojne promjene koje fakultet uvodi.

Dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku, prof. dr. sc. Boris Crnković, pohvalio se velikim interesom maturanata za upis EFOS-a, a usput se pohvalio i novim logom fakulteta. 

Ekonomski fakultet u Osijeku na devetom je mjestu prema broju maturanata koji su ga stavili kao prvi izbor, a čestitao je i svima koji su ga upisali.

– Naime, naš je Fakultet godinama jedno od najpoželjnijih mjesta za studiranje u Republici Hrvatskoj. Potvrđuju to i podaci o interesu za upis ove godine. Na 265 mjesta koliko primamo na Fakultet bilo je prijavljeno 921 kandidata po čemu smo 11 od ukupno 894 studija u Hrvatskoj. Ukoliko promatramo samo studente kojima smo bili prvi izbor, naš Fakultet je još bolje rangiran i to kao 9. od 894 studija u Hrvatskoj s 321 prijava na 265 mjesta. I po ukupnom broju prijava i po broju prvih izbora rangirani smo kao prvi od svih fakulteta u Hrvatskoj izvan Zagreba! – napisao je ponosni dekan na svom Facebook profilu.

Osim toga, pohvalio se i novim, plavo-zelenim, logom Ekonomskog fakulteta kojim je najavio i brojne druge promjene koje planiraju uvesti. 
 

FOTO: PIXABAY