LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi način komuniciranja

Ekonomski fakultet dobio prvu aplikaciju – jedna je od usluga i e-referada

Od sada saznajte najbitnije informacije o EFRI-ju u samo nekoliko klikova zahvaljujući besplatnoj aplikaciji dostupnoj na Google Playu i u App trgovini.

Od sada saznajte najbitnije informacije o EFRI-ju u samo nekoliko klikova zahvaljujući besplatnoj aplikaciji dostupnoj na Google Playu i u App trgovini.

Ekonomski fakultet u Rijeci ima prvu mobilnu aplikaciju namijenjenu sadašnjim i budućim studentima, kao i svojoj alumni zajednici kako bi svima na pregledan način i na jednom mjestu pružio sve važne podatke i informacije o preddiplomskom i diplomskom studiju te dodatnim sadržajima koji se svaki tjedan ondje nude.

Kako je navedeno u službenom priopćenju, nove generacije mladih ljudi u čak 93% slučajeva pretražuju pomoću mobilnih uređaja mrežne stranice Fakulteta, što je uvelike olakšalo odluku u kojem smjeru je potrebno razvijati nove komunikacijske kanale. Studenti će aplikacijom moći pregledati studijske programe i predmete, raspored, pregledati kalendar događanja, pristupiti Studomatu, Merlinu, društvenim mrežama itd.

Korisnici će putem notifikacija moći uvijek biti u tijeku s najnovijim informacijama, a moći će i skenirati QR-kodove postavljene u zgradi EFRI-ja kako bi dobili podatke o nastavnicima i službama. Možda je najvažnija stavka takozvana e-referada uz koju će iz mobilne aplikacije moći pristupiti uslugama i obrascima bez dolaska na Fakultet.

Aplikacija je dostupna i na engleskom jeziku te ju je moguće besplatno preuzeti s Google Play ili App trgovine. Više o njoj možete saznati u videu u nastavku.
 
FOTO: EFRI APLIKACIJA