LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT i Studentski.hr

Dogovorena suradnja između eSTUDENT-a i portala Studentski.hr

Prošloga je tjedna dogovorena suradnja najveće hrvatske studentske udruge i najbrže rastućeg studentskog medija. Suradnja je bazirana na međusobnom prosljeđivanju informacija i objavljivanju sadržaja vezanih uz aktivnosti udruge eSTUDENT.

Prošloga je tjedna dogovorena suradnja najveće hrvatske studentske udruge i najbrže rastućeg studentskog medija. Suradnja je bazirana na međusobnom prosljeđivanju informacija i objavljivanju sadržaja vezanih uz aktivnosti udruge eSTUDENT.

Prošloga je tjedna dogovorena suradnja najveće hrvatske studentske udruge i najbrže rastućeg studentskog medija. Suradnja je bazirana na međusobnom prosljeđivanju informacija i objavljivanju sadržaja vezanih uz aktivnosti udruge.

Studentska udruga eSTUDENT i portal Studentski.hr, usmjeren na informiranje studentske populacije i poboljšanje studentskog života, ovakvom suradnjom planiraju se dodatno približiti studentskoj populaciji. Sam portal koncipiran je na način da nudi vijesti, popis i informacije o svim studentskim institucijama, bazu svih materijala i skripta, studentske oglase i poslove, te udruge i projekte koje su pokrenuli, ili u čijem radu sudjeluju studenti. S obzirom da je eSTUDENT najaktivnija studentska udruga u Hrvatskoj, suradnja je bazirana na međusobnom prosljeđivanju informacija i objavljivanju interesantnih sadržaja vezanih uz aktivnosti koje udruga provodi.

Ostvarenje ove suradnje od velikog je značaja za obje strane, budući da je pristup korisnim informacijama jedan od ključnih faktora unaprjeđenja studentskog života. Voditelj projekta Studentski.hr, Branimir Čulina, kaže kako Studentski.hr od samog početka podržava rad svake udruge, ali suradnja s udrugom poput eSTUDENTa iznimno je dragocjena. Također je uputio poziv svim studenticama i studentima da sudjeluju u stvaranju najbolje studentske Web usluge.

Članovi udruge eSTUDENT na stranicama portala Studentski.hr dobit će prostor za promociju udruge te će se tijekom godine objavljivati bitne informacije i zanimljivosti vezane uz sve projekte koje provode. Predsjednica udruge eSTUDENT Petra Podobnik smatra da će zahvaljujući ovoj suradnji čitatelji Studentskog.hr dobiti priliku da bolje upoznaju udrugu eSTUDENT i priključe joj se sudjelovanjem na projektima. Na to se nadovezao i voditelj projekta Studentski.hr, Luka Štambuk koji je, kako kaže, i sam sudjelovao na projektima u organizaciji eSTUDENTa i svjedočeći njihovoj kvaliteti, drago mu je da će putem portala studenti moći saznati više o njima.

FOTO: STUDENTSKI.HR