LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obavijest za studente

Bodna granica za useljenje u studentske domove SCZG-a spuštena na jedan bod!

Bodna granica sada iznosi jedan bod, a svi koji se dobili pravo na smještaj trebaju se useliti unutar pet radnih dana.

Bodna granica sada iznosi jedan bod, a svi koji se dobili pravo na smještaj trebaju se useliti unutar pet radnih dana.

Spuštena je bodna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu. Sada iznosi – jedan bod. Većina onih koji su prijavili dom, sada ga može dobiti – do popunjena kapaciteta.
 

„Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice ispunjavaju obrazac sa traženim podacima te se trebaju osobno (e-mailom ili dolaskom) javiti Poslovnici za smještaj studenata radi rasporeda, koji će biti napravljen sukladno slobodnim kapacitetima u studentskim domovima“, stoji na stranici SC-a.

 

VEZANO: KVOTE NEPOPUNJENE U Zagrebu ostalo 419 potpora za smještaj kod privatnog stanodavca


 

Potrebno je useliti unutrar pet radnih dana


Studenti koji traže pravo na useljenje nakon smanjenja bodnih granica moraju se useliti u studentske domove unutar pet radnih dana od dodijeljenog prava na smještaj za akademsku godinu 2023./2024. Inače će se smatrati da su odustali, a smještaj će biti dodijeljen drugom studentu. Useljenje je moguće uz potvrdu o liječničkom pregledu.

Stanari koji se usele do 15. dana u mjesecu plaćaju punu mjesečnu stanarinu, a od 16. dana plaćaju polovicu iznosa. Prilikom useljenja, stanar treba platiti iznos mjesečne stanarine kao akontaciju, jednaku iznosu za kategoriju smještaja i sobu za koju je stekao pravo.

Više informacija dostupno je na poveznici.

FOTO: FOTO: YT SCREENSHOT