LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište Sjever

Bliže se izbori za Studentski zbor Sveučilišta Sjever

Birat će se studentski predstavnici i zamjnici predstavnika na različitim razinama studija. Donosimo popis kandidiranih studenata.

Birat će se studentski predstavnici i zamjnici predstavnika na različitim razinama studija. Donosimo popis kandidiranih studenata.

Raspisani su izbori za Studentski zbor Sveučilišta Sjever za studentske predstavnike na prijediplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima. Izbori će se održati 21. ožujka 2024. godine u vremenu od 8:00 do 20:00 sati, u oba Sveučilišna centra Sveučilišta Sjever, u Koprivnici i Varaždinu.

Na izborima će se birati predstavnici i zamjenici predstavnika s prijediplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija Sveučilišta Sjever. Prema pravilima izbornog procesa, sa svakog prijediplomskog studija biraju se najmanje dva predstavnika i dva zamjenika predstavnika, dok se s diplomskih i poslijediplomskih studija bira najviše po jedan predstavnik i zamjenik. Mandat izabranim studentskim predstavnicima trajat će dvije godine i može se ponoviti te prestaje nastupom oklnosti predviđenim posebnim zakonom i Statutom Studentskog zbora Sveučilišta Sjever. 

Provjerite kandidacijsku listu te popis studija na kojima se provode izbori za Studentski zbor Sveučilišta Sjever.
FOTO: PEXELS