LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DIGICULT

Besplatan tečaj za sve one koji žele učiti o turizmu i unaprijediti digitalne vještine

Institut za turizam organizira besplatan online tečaj na hrvatskom jeziku, temeljen na digitalnim alatima i usmjeren na kulturnu baštinu kojim će polaznici unaprijediti svoje digitalne vještine i ključne kompetencije.

Institut za turizam organizira besplatan online tečaj na hrvatskom jeziku, temeljen na digitalnim alatima i usmjeren na kulturnu baštinu kojim će polaznici unaprijediti svoje digitalne vještine i ključne kompetencije.

Kako mladima nakon teškog razdoblja pandemije pružiti novu i atraktivnu priliku za učenje i osposobljavanje? Kako zanimanje mladih za digitalnu tehnologiju i potrebu za učenjem o kulturnoj baštini usmjeriti u koristan alat za profesionalno promišljanje sebe, s aktualnim i suvremenim vještinama? Ovo su neka od pitanja koja su inspirirala Erasmus+ projekt „Digicult”, na kojem je Institut za turizam jedan od devet partnera iz šest europskih zemalja.

Ovaj međunarodni projekt je osmišljen kako bi učenicima i nastavnicima u obrazovanju i strukovnom osposobljavanju ponudio inovativan tečaj usmjeren na kulturnu baštinu u svrhu promicanja digitalnih kompetencija i poticanja sinergije između kulturnog sektora i digitalnog osposobljavanja.

U tu svrhu, Institut za turizam organizira besplatan online tečaj na hrvatskom jeziku, temeljen na digitalnim alatima i usmjeren na kulturnu baštinu kojim će polaznici unaprijediti svoje digitalne vještine i ključne kompetencije!

Polaznici će ovim tečajem:

  • Unaprijediti svoje digitalne vještine i poboljšati ključne kompetencije potrebne za uspješno profesionalno razvijanje.
  • Naučiti što su meke i tvrde vještine, kako one mogu pomoći u budućoj karijeri te kako ih razvijati. 
  • Na suvremen i interaktivan način, primjenom digitalnih alata, naučiti o kulturnoj baštini.

Tečaj je potpuno besplatan i namijenjen odraslima u dobi od 18 do 30 godina. Nije potrebno predznanje, a nastavni sadržaj dostupan je on-line u svakom trenutku i omogućava učenje vlastitim tempom.

Najbolji polaznici tečaja dobit će priliku sudjelovati na tjednu mobilnosti u srpnju 2023. godine u Italiji, zajedno s polaznicima iz drugih zemalja. Troškovi sudjelovanja su pokriveni.

Kako se prijaviti?

Ispunjeni i potpisani prijavni obrazac potrebno je poslati elektroničkom poštom na digicult.erasmus@iztzg.hr  ili običnom poštom na adresu Instituta za turizam, najkasnije do 26. veljače 2023. godine. Više o tečaju možete pogledati ovdje.

FOTO: UNSPLASH