LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novosti o Zelenom paviljonu

Atraktivna menza Zeleni paviljon trebala je biti otvorena u listopadu 2019, saznajemo zašto se to nije dogodilo

U listopadu prošle godine očekivalo se otvorenje menze Agronomskog i Šumarskog fakulteta u Zagrebu. Menza do danas nije otvorena, a mi smo saznali zašto i kada se očekuje početak njezina rada.

U listopadu prošle godine očekivalo se otvorenje menze Agronomskog i Šumarskog fakulteta u Zagrebu. Menza do danas nije otvorena, a mi smo saznali zašto i kada se očekuje početak njezina rada.

Prije deset godina tvrtka 3LHD započela je projekt izgradnje studentske menze Agronomskog i Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Projektna je dokumentacija dovršena 2013. godine pa je u travnju 2014. počela izgradnja Zelenog paviljona. Studentski je to restoran koji će se dizajnom, kao i lokacijom itekako razlikovati od sličnih objekata u gradu Zagrebu. Riječ je o atraktivnome prostoru s unutarnjim i vanjskim kapacitetima na ulazu u maksimirsku šumu. Ručati u prirodi zvuči prilično idilično, pogotovo za studente. Ta se idila trebala i ostvariti 1. listopada 2019. kada je restoran trebao biti otvoren. To se nije dogodilo, a javnost je ostala zakinuta za informaciju zašto je tomu tako. 

Obratili smo se stoga Uredu za razvoj, investicije i prostorno planiranje Sveučilišta u Zagrebu te od Martine Cvitanović saznali da su tijekom tehničkog pregleda restorana nadležne gradske službe zatražile dopune u kuhinjskoj opremi:

– Kako su se zbog nekih zakonskih izmjena morali dopuniti tehnički detalji na ventilacijskom sustavu kuhinje, sve se malo odužilo jer su dijelovi kojima je bilo potrebno dopuniti sustav kasnili.

Nakon što se dijelovi koji nedostaju ugrade, sazvat će se Tehnička komisija koja tada može dati konačnu dozvolu za rad, navodi Cvitanović, te dodaje:

– O raspoloživosti pojedinih članova Tehničke komisije ovisi točan datum puštanja u rad Restorana. Nadamo se da će to biti vrlo brzo, na zadovoljstvo svih korisnika.

Ostale detalje o Zelenom paviljonu možete pronaći na našem portalu: 

FOTO: FACEBOOK