LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
drugi krug natječaja

Ako studirate u Splitu, prijavite se za financijsku potporu za studijski boravak u nekoj od ovih destinacija u Europi

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti svih godina i razina studija, ali i izvanredni studenti uz uvjet da za vrijeme mobilnosti pohađaju redoviti studij u punom vremenu.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti svih godina i razina studija, ali i izvanredni studenti uz uvjet da za vrijeme mobilnosti pohađaju redoviti studij u punom vremenu.

Sveučilište u Splitu otvorilo je drugi krug natječaja za dodjelu financijske potpore studentima za studijski boravak u ljetnom semestru akademske godine 2024./2025. u okviru Erasmus+ programa. Ovaj program omogućava studentima da provedu semestar na jednoj od brojnih partnerskih visokoobrazovnih institucija diljem Europe.

Sve mobilnosti u okviru ovog natječaja mogu se ostvariti od 1.siječnja 2025. do 30.rujna 2025. godine. Najkraće trajanje standardne, odnosno fizičke studentske mobilnosti je dva mjeseca. Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti svih godina i razina studija, ali i izvanredni studenti uz uvjet da za vrijeme mobilnosti pohađaju redoviti studij u punom vremenu.

Na „International Staff Week” u Zagrebu došli su edukatori iz čak 15 zemalja



Fizička mobilnost u svrhu studija u okviru redovnog preddiplomskog, diplomskog ili poslijediplomskog studija na inozemnoj partnerskoj ustanovi uključujući izradu završnog rada, no to ne uključuje samostalno istraživanje koje nije sastavni dio studija. Kombinirana ili blended mobilnost studenata koja podrazumijeva fizičku mobilnost kombiniranu s online učenjem, odnosno s obaveznom virtualnom komponentom prije, tijekom i/ili nakon fizičkog dijela mobilnosti. Blended mobilnost je moguća samo ako je strano sveučilište za koje ćete aplicirati nudi u ak. god. 2024./2025. Studenti navedeno trebaju provjeriti sa stranim sveučilištem.

Prilika za studente: studijski boravak u Češkoj uz pokrivene troškove



Studenti Sveučilišta u Splitu mogu otići na inozemne visokoškolske ustanove u Programskim zemljama (države članice Europske unije, Island, Lihtenštajn, Norveška, Makedonija, Turska) s kojima je Sveučilište u Splitu potpisalo Erasmus+ bilateralni sporazum. Popis važećih Erasmus+ bilateralnih sporazuma će se ažurirati zaključno s 18. lipnja 2024. godine. Rok za prijavu na natječaj je 10. lipnja 2024. 

Otvorene prijave za Erasmus+ šestomjesečno stažiranje u Beču



Više informacija saznajte u tekstu natječajau uputama za studente te na službenim stranicama Sveučilišta u Splitu.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: SHUTTER2U