LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za buduće vođe

Ako ste diplomirali marketing, promet ili tehniku, prijavite se na poticajan mentorski program

Pomoću ovog programa postat ćete dio međunarodne mreže, uz organiziranu obuku moći ćete primijeniti svoja znanja u konkretnim poslovnim situacijama, a po završetku vas očekuju pomoć, smjernice i prilike za nastavak gradnje karijere prema višim položajima.

Pomoću ovog programa postat ćete dio međunarodne mreže, uz organiziranu obuku moći ćete primijeniti svoja znanja u konkretnim poslovnim situacijama, a po završetku vas očekuju pomoć, smjernice i prilike za nastavak gradnje karijere prema višim položajima.

Arriva je za sve diplomante marketinga, prometa i tehnike željne konkretnih iskustava, novih znanja i prilika u poslovnom svijetu otvorila koristan i poticajan program – Arriva Graduate Programme. Riječ je o strukturiranom programu koji se provodi u članicama Arriva grupe. Traje 18 mjeseci te je posebno kreiran za nedavno diplomirane potencijalne kandidate željne napredovanja, odnosno osmišljen kako bi privukao i razvio buduće vođe.

Prijavljeni će proći kroz izazovan proces selekcije, nakon čega će imati priliku sudjelovati na međunarodnom projektu uz potporu mentora i stjecati iskustva u različitim dijelovima poslovanja kako bi razumjeli i živjeli kulturu Arrive. Pohađat će niz međunarodnih događanja na različitim lokacijama diljem Europe i modula za obuku na kojima će steći znanja o operacijama, strategiji i modelu poslovanja te će se susretati s višim menadžerima i diplomantima iz drugih zemalja.

Idealan kandidat mora ispunjavati sljedeće uvjete:

  • završen diplomski studij marketinga, prometa ili tehnike
  • biti ambiciozan, stalno propitivati što treba poboljšati i identificirati mogućnosti
  • biti proaktivan
  • biti fleksibilan po pitanju mobilnosti na nacionalnoj/međunarodnoj razini
  • imati izvrsne komunikacijske vještine i sposobnost sudjelovanja u aktivnostima na raznim razinama, interno i eksterno, unutar raznolikog multikulturalnog okruženja
  • biti inovativan
  • vidjeti povratne informacije i prepreke kao mogućnosti za učenje i poboljšanje
  • poznavati engleski jezik u skladu s poslovnim standardima, a prednost je i tečno govoriti još jedan strani jezik.

Program za diplomante počinje 1. rujna 2019. godine Više informacija dostupno je na poveznici, a svi zainteresirani svoj životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku trebaju poslati na e-adresu ljudski.resursi@arriva.com.hr zaključno s 5. kolovoza 2019. godine

O Arrivi

Arriva je vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj. Arriva, koja djeluje u 14 europskih zemalja, zapošljava oko 60.000 ljudi i prevozi više od 2,2 milijarde putnika godišnje. Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i ima 1250 zaposlenika. Svaki zaposlenik Arrive dio je globalnog tima čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge koju pruža. Svojim zaposlenicima za njihovu izvrsnost i predanost poslu Arriva nudi odlično iskustvo rada u međunarodnom okruženju i dijeljenje najbolje prakse s kolegama iz 14 europskih zemalja, potiče njihov razvoj pružanjem kontinuiranih edukacija i mogućnošću napredovanja.

FOTO: PIXABAY