LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dani otvorenih vrata udruga

AIESEC otvorio vrata tramvaja

AIESEC tramvaj je ove srijede u 14 sati krenuo s okretišta Borongaj prema Savskom mostu preko Glavnog kolodvora i Trga bana Josipa Jelačića. Nova mala devetka je skupljala studente, srednjoškolce i mnoge znatiželjne poglede.

AIESEC tramvaj je ove srijede u 14 sati krenuo s okretišta Borongaj prema Savskom mostu preko Glavnog kolodvora i Trga bana Josipa Jelačića. Nova mala devetka je skupljala studente, srednjoškolce i mnoge znatiželjne poglede.

Dani otvorenih vrata udruga ove su se godine obilježavali od 23. do 25. svibnja. Povodom događaja, AIESEC Zagreb je, u srijedu 25. svibnja, svim zainteresiranima ponudio informacije o udruzi, ali i besplatnu vožnju tramvajem. Kontrole u AIESEC-ovom tramvaju nije bilo pa su putnici morali imati sa sobom samo želju za novim iskustvima i upoznavanjem kultura.

AIESEC tramvaj je u 14 sati krenuo s okretišta Borongaj prema Savskom mostu preko Glavnog kolodvora i Trga bana Josipa Jelačića, te istom trasom natrag do okretišta Borongaj.

Foto: AIESEC Zagreb

Nova mala devetka, ovog je puta vozila pod AIESEC oznakom smjera te uz studente i srednjoškolce na stanicama je sakupljala i mnoge znatiželjne poglede. Ciljevi ove besplatne vožnje bili su, kroz ovakav oblik događaja, promicati važnost uključivanja mladih te ukidanja kulturnih barijera i upoznavanje multikuturalnosti kao prednosti u osobnom, ali i profesionalnom razvoju. Istovremeno ovo je bila promocija AIESEC-a, najveće globalne udruge mladih, članstva u udruzi i njezinih programa volonterskih i stručnih praksi u inozemstvu.

Svi zainteresirani mogli su se provozati s AIESEC-om i saznati sve potrebne informacije. Na određenim stanicama su članovi izlazili iz tramvaja te navedene programe predstavljali zainteresiranima koji nisu išli u smjeru Savskog mosta ili Borongaja. Tako se predstavnike udruge moglo vidjeti i na glavnom zagrebačkom trgu, željezničkom kolodvoru, u Studentskom Centru te na drugim popularnim odredištima studenata. Uz njih, putnici su imali priliku upoznati i članove drugih lokalnih odbora u Hrvatskoj te internacionalne članove iz raznih zemalja svijeta kao što su Indija, Italija i Egipat.

Odaziv studenata i srednjoškolaca je bio odličan. Besplatan prijevoz su iskoristili i stariji građani, usput se informirajući o kulturama svijeta. Oni koji se nisu uspjeli provozati, a htjeli bi saznati nešto više, informacije mogu potražiti na službenoj Facebook stranici AIESEC Zagreba.

Foto: AIESEC Hrvatska
FOTO: AIESEC ZAGREB